[]

olayla ilgili video ariyorum

hurriyette haber yapmislar, guvenlik gorevlisi saldirgani vurmus, saldirgan yere dusunce de onu etkisiz hale getirmek yerine kacmis ve o sirada da yarali saldirgan kendini patlatmis. yayin yasagi nedeniyle goruntu paylasamiyoruz demisler. boyle bir video izleyen var mi?




 
  • inheritance  (29.06.16 10:21:38) 
etkisiz hale getirmek yerine kacmis ne demektir ayıp ya. daha ne etkisiz hale getirmeyecek koşan teröristi kendi vuruyor zaten. teröristin elin de uzun namlulu silah varken. vurduktan sonra da başında dikiliyor bişey olduğunu farkedip kaçıyor. zaten 5 sn sonra patlatıyor kendini. polis daha ne yapsın ki.


  • hononu  (29.06.16 10:32:36 ~ 10:33:12) 
hürriyet gazetesinin alalh belasını versin. adam yüzlerce insanın hayatını kurtardı ne kaçması allahın belası rezil yaratıklar ya


  • tchuck  (29.06.16 10:54:15) 
orada adamı vurduktan sonra, yerde bir de kafasına sıkmamasına laf ediliyor bence. hani adam kendini patlatmak için bir şeyler yapıyor, onu yapmadan adamı öldürseymiş gibi


  • harmonikhakaret  (29.06.16 11:15:49) 
evet böyle bir video var.


  • 1adam  (29.06.16 11:47:43) 
Gerizekali gerizekali yorum yapiyorlar. Polis orda yuzlerce kisinkn hayatinj kurtarmis elinde el bombasinin pimini crktigini gorse kafasina siksa ne fayda? Duzenegi ve bombayi gorunce de kacmis suan hastanede insallah olmez. Zaten akabinde canli bomba patliyor iyi ki kacmis.


  • neferkitty  (29.06.16 11:52:26 ~ 11:56:03) 
Ben o görevlinin öldüğünü biliyorum. Umut isimli biri değil miydi o? İnşallah ölmemiştir :(

O videoyu CNN International'da izlemiştim ben. Bildiğin vuruyor teröristi, başında bekliyor, canlı bomba olduğunu görünce zaten etkisiz hale getirdiği teröristten uzaklaşmak için kaçıyor. Etrafında başka kimse de yok, kendini patlatan terörist sadece kendini öldürmüş oluyor.

Görüntü de bu: edition.cnn.com
  • dessy  (29.06.16 12:00:22) 
Edit:

Ölen o değilmiş: eksisozluk.com
  • dessy  (29.06.16 12:02:01 ~ 12:03:59) 
izledim videoyu. adam kacmis kacmasina da sorun bi neden kacmis. cok cesitli olasiliklar var. teroristlerin sag olarak ele gecirilmesi oldurulmelerinden daha iyi oldugu icin belki patlayiciyi fark etmedi ve sorgulariz dusuncesiyle oldurmedi. ya da yine bombayi gormedi ve oldurursem ceza alirim korkusuyla sag birakti. hatta belki kacmadi, kosup gidip takviye ekip getiririm diye dusundu, ama telsizi vardir muhtemelen ve oyle bir durumda bunu telsizden yapardi. belki de hicbiri, insanlik haliyle panik yapip kacti. ama ben bu son olasiligi hakli gormuyorum cunku o meslegi secen biri boyle bir durumda kacmamayi ogreniyor zaten.

her ne sebeple kosup uzaklasmissa yine de bu cok cok daha buyuk bir facianin onune gectigi gercegini degistirmiyor tabii ki. hurriyetteki haberi okuyunca kendimce cok sinirlenmistim ama orada yazdigi gibi degilmis isin asli.
  • letheavendangered  (29.06.16 12:05:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.