[]

Çizimim nasil olmuş

Daha bitmedi oncelikle kiyafet dudak tonunu girecegim daha eksikleri var ama nasil duruyor? Emmy Rossum'u çizdim.


i.hizliresim.com

 
gözleri yüzüne göre küçük olmuş, alnı biraz daha dar olsa sanki;

ama eline sağlık çizgilerin güzel, bitmiş halini de eklersin umarım..
  • redeath  (29.06.16 08:08:44) 
olmamış, alın ve yanaklar çok büyük olmus


  • scars dont fade  (29.06.16 08:23:46) 
Valla resimden çok anlayan biri değilim ama fotoğraf ile resim arasında fark var sanki.
Gözlerde olabilir.

  • etna  (29.06.16 08:25:19) 
Fotokopi cekmiyorum ki resim yapiyorum elbet hata payi olacak ustelik ilk buyuk portre cizim denenem, ilk defa portre cizdim diyebilirim, ikincisi daha iyi olur, alni daraltip gozleri biraz daha buyutecegim tesekkur ederim yorumlar icin.


  • le fantome de l opera  (29.06.16 08:29:46) 
bence gayet güzel olmuş. ben cin ali çizemiyorum.


  • yue  (29.06.16 08:35:49) 
gayet başarılı hacı.


  • seyduna6687  (29.06.16 09:20:34) 
Yuze shade vereceksin degil mi? Saclara da silgi ile girersen harika bir sey cikarabilirsin.


  • stavro  (29.06.16 09:23:20) 
@stavro tabii ki vereceğim (-:


  • le fantome de l opera  (29.06.16 10:04:32) 
bu bitmiş hali değil sanırım.
dudak kenarları, çene, alın, yanaklar gibi yüzün derinlik barındıran bölgelerinde gölge çalışmalısın.
aynı şey burun için de geçerli.

ek: saç çizgisi çok yapay geldi gözüme. biraz daha düzensiz olabilir, doğallık katar. fotoğraf küçük seçemiyorum, eğer fotoğrafta da bu şekildeysa, bu eleştiriyi göz ardı edebilirsin.
  • battal gemalmaz  (29.06.16 10:22:20 ~ 10:23:51) 
Gölgelendikten sonra da görmek lazım, ama buraya kadarki hali güzel. İşini kolaylaştırması için ilk potrelerini yüzünde kırışıklık gibi detaylar olan yaşlı fotoğraflarından, ya da sakallı adamlardan falan seçebilirsin. Yüz pürüzsüz olunca çizilecek detay olmuyor, resim boş kalıyor. Onu doldurmak ya da yüz hatlarını verebilmek için de gölgeye giriliyor ve bu gölge işleri zorlaştırabiliyor. Gözlük, sakal, kırışıklık, yüz ifadesi gibi daha net ayrıntılar olursa işin kolaylaşır.


  • long live rock n roll  (29.06.16 11:20:13) 
proportion calis. fotografi gridlemis ama resimde onu takip etmemissin. teknigini mükemmellestirsen dahi, oranlari bozdugun sürece, bakani rahatsiz eder.

bunu demekle beraber, portre bence zordur. mimari severim cok iyi olmadigimdan. devam et, progression videolari arat, cizmeye basladiklarinda ne imis resimle ugrasanlar, ne olmuslar, görüp motivasyon kazanirsin. baslangicsa fena degil diyor, ama dediklerime aban diyorum.
  • wiillii  (29.06.16 11:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.