[]

şu anda cnnturkte konuşan kişiler kim

ataturk havalimanındaki patlama ile ilgili konuşurlarken yorum yapanlardan biri anayasa değişmeli dedi. kim bu adam?

hepimize geçmiş olsun.


 
az önce izliyordum da kulaklarıma inanamadım aq, kapattım direkt. bu itleri insanları iyice sinirlendirmek için mi çıkarıyorlar ya? her olaydan sonra biri çıkıp iyi öldüler, öteki bilmem ne. para için ruhlarını satmışlar, bin kişi ölse çıkıp ülke imajı diye masal okuyacaklar.


  • doxanikee  (28.06.16 22:54:15) 
Eğitimsiz ve cahil kesimi sakinleştirmek için ortaya çıkarılan adamlardan biri. Trollerin şimdiden "siyaseti karıştırmayalım, bu durumun içişleri bakanıyla ya da emniyet müdürüyle alakası yok" açıklamaları geliyor. Ekşisözlük'e bile bulaşmışlar hemen.

Şimdi kim bilir CHP bile suçlanır, konuyu başkanlığa bağladılar ne de olsa.
  • Traveller  (28.06.16 22:54:52) 
sanırım celal ülgen.
twitter.com
twitter.com

edit: cüneyt toraman ihtimali de var.
twitter.com

edit2: bu videoda cüneyt diyorlar.
twitter.com
  • raif_efendi  (28.06.16 22:59:32 ~ 23:17:53) 
adamı bulursak tweet mail entry yağmuruna tutalım. sinirden klavyeyi parçalıyodum gerzo ya.

iki farklı adam konuşuyodu sanki yayın boyunca, bi tanesi "anayasa diğişmili özgürlükler ve güvenlik karşı karşıya" gibi absürd yorumlar yaptı.
  • snape i başından beri tanırım  (28.06.16 23:04:42 ~ 23:05:50) 
cüneyt toraman diye bir avukat diyorlar.


  • snape i başından beri tanırım  (28.06.16 23:13:27) 
Herifin twitter hesabından ne halt olduğu belli!


  • microfiction  (28.06.16 23:32:09) 
allahından bulsun diyecek birşey bulamadım dumur oldum


  • false pretension  (28.06.16 23:58:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.