[]

cereyanda kalmak hastalığa neden olur mu?

bu bize has ve geleneksel bir şekilde aktarılan bir inanış mı; yoksa gerçekten dünyanın her yerinde geçerli ve bilimsel altyapısı olan bir gerçeklik mi?

ne bileyim, los angeles'ta da "ay cereyanda kaldım üşüttüm galiba" muhabbeti var mı mesela?


 
türklerin başına ne geliyorsa soğuktan geliyor. artık öyle ki psikolojimiz onu hasta olacağız diye kabul ettiği için hasta oluyoruz. hastalıkların yarısının düşüncede ve ruh sağlığında olduğuna inanıyorum.

bak şimdi googleda basit bi aratma yaptım ne buldum eksisozluk.com
  • freetakilir  (28.06.16 18:51:34 ~ 18:51:49) 
biraz büyüme tarzı ile alakalı
biraz inanışla birazı da gerçek.

  • basond  (28.06.16 18:54:15) 
ben de bel tutulması yapıyordu.
20 seneden fazla bu yan etki devam etti. son 3-4 yıldır olmuyor.
ceryanda kalma denilen şey, özellikle vücut terliyken olumsuz etkileri olur. terli ya da normalin üzerinde sıcaklığa ulaşmayan vücutta ne etkisi olur bilemem
  • tum haklari saklidir  (28.06.16 19:23:51) 
üzerinden sürekli hava akımı geçiyor, kendi ısını bile sabit tutamıyorsun. tüm yazı hasta geçirdiğimi bilirim bu nane yüzünden, nereye inanış oluyormuş.


  • devilred  (28.06.16 19:45:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.