[]

Kızıma Okul/Öğretmen

Kızım, ellerinizden öper bu yıl ilkokula başlıyor. İyi okul yoktur iyi öğretmen vardır mottosu ile hareket ediyoruz, ve kızım için gönül rahatlığı ile teslim edebileceğimiz, güvenebileceğimiz, oturup konusabileceğimiz, modern, demokratik bir öğretmenimiz olsun istiyoruz.

İstanbul Fatih'te (Beyazıt, Cerrahpaşa, Kocamustafapaşa, Fındıkzade civarı) bildiğiniz bu yıl birinci sınıfları alacak iyi bir öğretmen var mıdır?

Yada böyle bir araştırma yapmaya kalksam mesela netten nasıl bilgi alabilirim.
Hangi okulda hangi öğretmenler birinci sınıfları alacak mesela onu öğrensem, facebook profillerine falan bakıp bir şeyler çıkartabilirim sanıyorum.

Var mıdır bunu öğrenmenin bir yolu?

 
Bu konuda birkaç tavsiyem olabilir;

İlköğretimde en iyi okul, evinize vaya iş yerinize yakın olan okuldur. Anne vaya babanın gerektiğinde çabuk ulaşabileceği, sık sık ziyaret edip öğretmeniyle iletişimde olması ihmal edilmeyecek kadar önemli.

Bu nedenle çevrenizdeki okulları ziyaret edip bu sene 1. senıf alacak öğretmenlerle tanışıp birebir görüşmenizi tavsiye ederim. Bulabilirseniz aklınıza yatan öğretmenin mezun ettiği öğrencilerle tanışmak da iyi olur.

Kızınıza başarılı bir eğitim öğrenim hayatı dilerim :)
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (28.06.16 17:34:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.