[]

kredi kartı kapatma sonrası kalan borçlar?

selam dostlar.

finansbank denen kan emicilerden kurtulmak adına bir adım atmak istiyorum fakat kapatma sonrası kalan ekstre ve taksit borçlarının ödemesi nasıl oluyor?

internet şubesi üzerinden takip ediyordum takip işini o kapanacak mı?

gelen ekstrelerin asgarisini ödeme gibi bir imkan olacak mı vs.

daha önce deneyim sahibi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.

 
bildiğim kadarıyla internet şubesini kullanamıyorsun.
borçlarını ay ay ödemeye devam ediyorsun bitene dek.

asgari ücret ödeme konusunda fikrim yok fakat asgari tutarı ödeme şansın vardır diye tahmin ediyorum.
  • seksli harf  (28.06.16 13:56:38) 
itnernet şubesinde gözükmeye devam eder.
hesabından normal şekilde ödeyebilirsin veya kart numarasına eft yapabilirsin. sıkıntı olmaz.

  • fakyoras  (28.06.16 13:56:54) 
finansı borç varken kapattım bundan 2 sene önce. kartımı iptal ettikleri için atm vs kullanamıyordum ama ekstre her ay normal şekilde telefona ve maile gelmeye devam etti. ödedim her zaman ödediğim gibi. borç bitene kadar böyle devam etti. evet, asgari de ödeyebiliyorsun.

bu arada finans aşırı zorladı kapatmamak için. kadınla telefonda yarım saat konuştum delirtti beni, en son iş "kapatırsanız bu senenin kart aidatını geçiririz ama"ya kadar geldi. "tamam geçirin lanet olsun" dedim öyle kapatabildim. normalde ödemiyordum o aidatı hiç, arayıp geri istiyordum.
  • sir gawain  (28.06.16 14:01:54 ~ 14:06:07) 
ben de var ondan :)
her ay müşteri hizmetlerini arayarak asgari tutarı öğreniyorum o kadar. sonra da gönderiyorum eft ile.

  • hakim oynayin dedi  (28.06.16 14:03:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.