[]

G.O.T (tikkat spoiler!)

Ben dizinin ilk sezonunu izleyebildim. Son sezon son iki bölümü de eşim izlerken tv. den izledim. Bilenlere takip edenlere bir kaç sorum olacak. Eşim inatla cevaplamıyor, otur seyret hepsini diyor. İyi güzel de bayram tatiline kadar vaktim yok benim ve öğrenemezsem çatlıycam.:) Soruma gelince.

--- spoiler ---
--- spoiler ---
--- spoiler ---

--- spoiler ---

--- spoiler ---
Şimdi bu Cercei, Septtekileri havaya uçurdu ya, o varillerin içinde ne vardı öyle, fosfor gibi parlıyo? Bir de hani o yaşlı adamı çocuklar büyük bir kinle bıçaklayarak linç etti. O kinleri neden? Vallaha çatlıyacam. Nooolur birileri cevaplasın.

Teşikirlir.

 
İzle 0.o

Şimdi önceki bölümde cüce demişti kral şehir düşecek gibi olunca tüm şehri yakacak o yüzden kingslayer kealı öldürdü dediydi
O yeşil şeyler kimyasal patlayıcı

Cerceinin ajanları veletler
Bilge onun düşmanı idi cercei herkesi harcadı
  • basond  (28.06.16 13:56:39 ~ 13:58:32) 
1-çılgın ateş(wildfire)
2-o çocuklar varys'in minik kuşlarıydı ilk sezonda, daha sonra işte o diğer adamın kontrolüne geçtiler. kimsesiz çocuklar böyle bu adam şeker veriyo, ilgileniyor, manipüle ediyor; karşılığında da bilgi toplattırıyor, istediklerini yaptırıyor. büyük kinleri o yaşlı adamdan ziyade yaşamın adaletsizliğine karşı. evde anne babalarından dayak yiyen, hayata küstürülmüş, nefretle yaşamış çocuklar. işte bu adam gidiyor anne babalarından kurtarıyo bu çocukları, korkma artık sana kimse zarar veremeyecek diyor çocuklara. çocuklar da güveniyor, istediğini yapıyor ve öfkelerini hıncını o adamın istediği yönde dışavuruyorlar.

  • neseranni  (28.06.16 13:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.