[]

Piranha vs Orite

Selamlar, bu iki ürün arasında kaldım arkadaşlar..Orite mp4 player(140tl) ve Piranha 4 gp mp3 player.(70tl) acaba bu 2 ürün marka olarak çok farkı var mı? siz olsanız hangisini seçerdiniz? benim için ses kalitesi önemli o yüzden orite ın foto cekiyor olması hiç önemli değil ama orite'ın buyuk ekranı var o yuzden cazip göründü..linkler şöyle :
www.vatanbilgisayar.com

www.vatanbilgisayar.com

çok teşekkürler..

 
eğer derdin ses kalitesi ise bu cangıl cungul ürünler yerine direkt creative al. renkli ekranmış bilmemneymiş zaten mp3 çalarda pek kullanılacak şeyler değil.


  • fortisvita  (22.11.09 18:42:29) 
sevgili fortisvita creative i çok severim aslında ses kalitesini, ama işte fiyat konusunda 300 lere çıkmak istemedim, yoksa zenler süper..

Jugador çok iyi açıklamışsın tesekkur ederim :) aslında ortalama bişi için sanırım orite da gayet iyi ...
  • gaea  (22.11.09 19:09:36) 
meizu al. 170 liraya çok kral mp3 çaların olur. ya da sandisk sansa al. orite vs. sakın diyeyim... çünkü sıradan ürünlerin bataryaları çok ama çok az dayanıyor...


  • nictir git  (22.11.09 19:35:55 ~ 19:36:22) 
bence şunu al:
www.vatanbilgisayar.com

  • late viper  (22.11.09 21:51:36) 
zen stone plus 2GB kullanıyorum. radyo, ses kaydı, hoparlör, kronometre var. pili de uzun süre dayanıyor. 100 liraya aldım. bence makul bir fiyat, kulaklığa daha çok para saydım resmen.


  • fortisvita  (28.11.09 00:44:24 ~ 00:45:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.