[]

Survivor 2016 özeti geçebilecek biri var mı?

efencan elendikten sonra 2 bölüm daha izleyip izlemeyi bıraktım (çok az kişi kalınca haliyle dedikodu da bitti, çok sıkıcı oldu program. müsabakaları zaten izlemiyorudum, sıkıcı ötesi).

neyse bugun baktım sözlükte konusuluyor, final falan gelmiş çatmış. serkay finalde, damla ve atakan yarı finalde. ne alaka oha? damla kim, serkay kim birader? ne şekilde çıktı bunlar? damla bir oyun kazanıp finale kalmıştı, serkay ne oldu da finale çıktı? üstelik nagihan ve atakanın olmadığı finale naptı da çıktı?

semih nasıl elendi damlaya? (ergenlerin sms gücünü dikkate alırsak)

ayrıca sakatıklar olmuş, nagihan ve semih , nedir ne degildir.

bir özet geçer misiniz?

 
ashdgjhkjl işsizim izlediğim kadarıyla özet geçiyorum;

ibrahim elendi 5 kişi kaldılar.
semihin barnaa kırılınca acun 5 kişi finale gidiyorsunuz dedi. eleme kalktı.
semih hariç kalan 4lü arasında yarıştı. serkay final, atakan yarı final koltuğuna oturdu.
damla-nagihan-semih üçlü sms'e çıktı. 1. olan yarın atakanla smse çıkacak. yarın smsten çıkan da serkayla smse çıkacak.
ama üçlü sms gibi olmadı pek. 22.50ye kadar en az oy toplayan elendi. yani nagihan. o elenince de damla ile semih kaldı. ikili sms oldu. 2 gün boyunca oy derdi olmayan serkay fanları damlayı destekledi.

smsin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum tabi. demet akalının desteklediği kişinin elendiğini görmedim şimdiye kadar. kadın turabiyi iki sene birinci yaptı :D

semihin manitasıyla acun geçen gün atışmıştı. kurre semihi merak ettiğini tweet atınca acun da 'ailesine haber veririz biz arkadaşlarına değil, diğer sevenleri gibi bekleyin' demişti. acun zaten sevmiyo semihi. panoramada neyim elenen gönüllüler ve hakan hatipoğlu ile serkay baya yüceltildi. ibrahim semih fanlarının elinden mikrofonu aldırdı vs. twitter anketlerinde bile şike var diyolla. ikili smste semihin çıkamayacağını herkes biliyo. üçlü smsi ikiliye çevirmek ya da 5li final semihi elemek içindi zannımca.

bi de görüntülerde serkayların yemeğini dökme atışmaları gösterilmedi. parmağını kırdığını gösterdiler. bir haftadır da görüntülerde yok semih. şaşırtıcı değil yani.
  • seksen9  (28.06.16 01:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.