[]

Vadesiz hesaba sanal kart açan banka

Genşler selam,

Şimdi şu hesap işletim ücreti karşı davası mevzunu görünce gene sinirlendim, şu garantiyi komple kapayayım diyorum.

Hali hazırda bankacılık baabında kullandığım tek şey garantideki vadesiz hesabım. Garanti kullanmamın tek sebebi de bu hesap üzerinden ön yüklemeli sanal kart kullanabiliyor olmam.

Bunun alternatifi banka var mıdır? Enparada sanal kart yokmuş, diğer güya şubesiz alternatiflerde var mıdır böyle bir durum?

Napsam ki?

 
Akbankta var. Dediğin gibi ön yüklemeli vafesiz hesaptan.

Akbank direkt kart mı ne adı. Ben kullandım çok.
  • bir ileti paylastim  (28.06.16 00:11:20) 
Karta bağlı olmayan vadeli bir hesap açarak karttan çekilecek miktarı vadesize aktarma yöntemiyle sanal kart gibi kullanabilirsin her bankayı.


  • fuzzy olmak istemistim  (28.06.16 01:22:40) 
@fuzzy derdim güvenlik değil aslında bankamatik kartları sadece 3d secure destekleyen yerlerde çalışıyor. yani her internet alışverişinde iş görmüyor, o sebeple sanal istiyorum.


  • yuto  (28.06.16 01:48:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.