[]

büyük boyutlu dosya yükleme

324 mb'lık bir .rar dosyasını yükleyebileceğim ve en az 4 ay hiç bozulmadan orada kalmasını sağlayabileceğim bir site(ücretsiz) varmı. yani ben o linki maili'me kaydedicem. istediğim zaman indirebileceğim. şimdi 20 gün sonra askere gidiyorum. ve askere usb ile giremiyormuşuz. bende çalışma notlarımı bu şekilde bir yöntemle saklamayı ve olurda pc başında yer alırsam askerde oradan indirip notlardan tekrar etmeyi düşünüyorum.




 
RapidShare'e ücretsiz olarak Collector Account alın. Oraya upload edin. 1 sene de olsa silinmez.


  • xyz  (22.11.09 15:08:08) 
ben acemilik bittikten sonra cd çantamla giriş yapmıştım. cd ye yazın dosyalarınızı. sivil eşyanızla birlikte giriş yaparken beyan edersiniz. bir kopyasını da evde bırakın, almamaları ihtimaline karşı, evdekiler kargo ile yollar size.


  • togi  (22.11.09 15:08:54) 
su sekilde yapilabilir,

once winrar veya winziple sikistirildiktan sonra hjsplit programiyla 324 mb'lik dosya kucuk kucuk paketlere ayrilir. (tam emin olmamakla beraber gmail 20 mb upload hakki veriyor, belki tek seferde daha cok yukleme hakki taniyan e-postalar da vardir. bunlari arastirabilirsin.) Sonrasinda sirayla bu dosyalari kendi e-posta adresine yukleyerek tasiyabilirsin.

bu dosyalari birlestirmek icin yine hjsplit programini kullanman gerekecek ve sonrasinda da winzip, winrar ile tam dosyaya ulasicaksin.
  • lejant  (22.11.09 15:14:32) 
Siz site tavsiyesi istemişsiniz ama benim kendimce daha iyi bir çözümüm var.

4GB hafıza kapasiteli + 5.2 MP. Kameralı bir SAAT 129TL+KDV :)

Saat, dijital görünümlü olsa tavsiye etmezdim. Tamamen standart eski tip saatlere benzediği için nizamiyede dikkat çekmeyeceğini düşünüyorum.

Diğer özelliklerini görmek için;

tinyurl.com
  • Ted Lapidus  (22.11.09 15:20:34) 
dosyayı herhangi biyere upload edin linkini bana gönderin ben bizim şirketin ftp sine yükleyeyim sorunsuzca kullanırsınız askerlik bitimine kadar.


  • alan shearer  (22.11.09 15:52:51) 
  • varsayalim ismail  (22.11.09 18:33:26) 
dosyayı 50'şer mb'a bölme imkanı varsa, kimse sallamasa da hotmeyil'in bir servisi olan skydrive'ı kullanarak bissürü dosyayı beleşe sınırsız süreyle saklayabilirsiniz. şu an maksimum sınır 25 gb ve ben bunun 5-6 gb'ını doldurduğum halde yıllardır duran dosyalarıma hala sorunsuz erişebiliyorum.


  • 3rh4nb1  (22.11.09 20:01:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.