[]

Vodafone pasaport

Arkadaşlar merhaba,

Vodafone pasaport üyesiyim. Tarifeye göre yurt dışına çıkınca günlük 9tl gibi bir rakama Türkiye'deki tarifemi kullanabiliyorum. İş için İsveç'e gitmem gerekti ve ben de bu tarifeden dolayı telefonu internet de dahil olmak üzere kullandım fakat İsveç pasaport tarifesine dahik değilmiş ve 760tl kadar bir fatura geldi(170tl'si normal fatura tutarı. Vodafone Red üyesiyim). Vodafone müşteri hizmetleri ile görüştüm ama hiçbir şekilde indirim yapmıyorlar. Fatura miktarında indirim almam için yapabileceğim bir şey var mı yoksa soğuk su mu içeyim?


 
su


  • bryan fury  (27.06.16 16:45:10) 
vodafone ülkesi değilse geçiriyorlar.aynı şey başıma fas seyahatinde geldi. peki size mesaj geldimi isveçe gittiğinizde aramalar şu kadardır, internet bu kadardır diye ?


  • delidir yakalayin  (27.06.16 17:37:44) 
müşteri hizmetleri belki indirim vb yapmayabilir ama en azindan taksitlendirme sansinizi deneyebilirsiniz.

ayrica, vodafone, bu gibi durumlarda, faturani belirli bir tutara ulastiginda mesaj gönderiyor, normalde. size gelmedi mi?

bir de o 9 tl değil 12 tl oldu, bildiğim kadariyla.
  • for the record  (27.06.16 17:40:12) 
yanlış anlamayın da bu tarifenin hangi ülkelerde geçerli olduğuna neden bakmadınız ki?


  • burya  (27.06.16 18:04:49) 
eğer mesaj gelmediyse yırtabilme şansınız varitalyadayken kota aşımı olmuş 5000 tl fatura geldi. bana uyarı mesajı gelmedi dedim yatırdılar geriye parayı. şansını böyle deneyebilirsin.


  • delidir yakalayin  (27.06.16 20:09:52 ~ 20:10:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.