[]

personele hoşgeldin hediye kutusu hazırlama

yeni personele hoşgeldin mahiyetinde minik lezzet kutuları hazırlayacağım, içinde ne olsun? çok abartıya kaçmayacak ama güzel bi izlenim bıraktıracak önerilere ihtiyacım var, aklıma ilk toblerone geldi. konsepte hakim değilim, bu uygulamayı yapan yerler nasıl yapıyor ondan da bahsedebilirsiniz. içecek olmasın, şeker çikolata bisküvi gibi kuru gıdalar yeterlidir diye düşünüyorum. bütçe henüz belli değil, ben bişeyler sunucam ona göre karar verilecek ama 50 lira olmaz muhtemelen.

mesela bissürü ucuz şey mi daha makbuldür yoksa daha pahalı ama az şey mi? her türlü fikriniz işe yarar, yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz; teşekkür ederim.


 
2-3 tane makaron koyun bence. Renkli renkli sirin gorunuyorlar.


  • kuehles blondes  (27.06.16 16:00:55) 
içinde iki üç çeşit bir şey olması daha makul olur. örneğin biraz kuruyemiş, kuru meyve, ufak bir çikolata veya minik bir kurabiye gibi. ilk çayınız, kahveniz de bizden gibi poşet çay koyabilir, ya da şirketin çay odasına yönlendirecek minik bir kart koyabilirsiniz belki, bilemiyorum.


  • evde liyakat kalmamis  (27.06.16 16:08:09) 
makaron +1

hatta sadece renkli renkli bir kutu dolusu makaron bile yeterlidir.
  • seriouslysleepy  (27.06.16 16:14:30) 
bizim şirkette,
bir fotoğraf çerçevesi
bir kahve-çay kupası
3'ü bir arada kahve
hazır çorba
ve masa süsü sulu kum saati gibi birşey vardı
  • innerbliss  (27.06.16 16:25:35) 
bizim eski sirkette soyleydi hosgeldin kutusu
sirket ajanda ve kalemi
kart vizit kabi
sitket logolu mug
mug icinde milka napoliten cikolata
  • exlibris  (27.06.16 20:48:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.