[]

balkon kapatma sorusu

şimdi oyaladık oyaladık ama artık yemiyor:) kız da ayaklandı. hiç sevmememe rağmen balkonları kapattırıyorum. az buz da değil ha, hepsi için 6000 civarı para istiyorlar.

sorun şu ki: bu balkon kapatma olayı dikdörtgen ve çok sayıda cam parçası ile yapılacak ve açmak istersek hepsini tek tek açıp bir tarafa kaydırmak zorundasın.

bana hem görüntü hem kullanışlılık açısından çok kötü geldi.

acaba diyorum belki değişik şeyler görmüş olanlarınız vardır. önerilerinizi veya "hayır, sandığın kadar kötü değil" diyeceklerin yorumlarını bekliyorum.

 
Valla yaptirirken ozel bisey yaptirma. Herkes ne yaptiriyosa ondan yaptir. Yedek parca sikintisi var bu camlarda


  • la noix  (27.06.16 15:25:48) 
babanemlerde var sizin dediğiniz sistem, hiç kötü durmuyor hatta eski tip pimapenlere göre çok daha güzel duruyor ve kullanması da zor değil. alttan üstten tekerleri var zaten, tüm camları sonuna kadar açmanız 1 dakka sürmez.

bide onun en güzel yanı hepsini açtığınız zaman yine normal balkon oluyo, eski tip pimapenlerdeki gibi altı üstü durmuyo.
  • trajikomix  (27.06.16 15:39:24) 
balkonu kapatmak yerine ağ gerebilirsiniz.

www.google.com.tr
  • boyalı kuş  (27.06.16 15:43:30) 
albert genau markayi tercih edin kesinlikle bundan sasmayin.


  • oscar  (27.06.16 15:49:10) 
Bizim balkonda var. hic de kotu durmuyor. Balkon kapali degil, baya balkon gibi. Acmasi-kapamasi kolay. Istedigin kadar acabiliyorsun vb.


  • kuehles blondes  (27.06.16 15:56:26) 
6000 liraya nerenin balkonunu kapatıyorsunuz yahu? ben 3 ay önce kapattırdım cam balon. standart balkon boyutu. 800 lira.


  • mr.goodcat  (27.06.16 16:09:43) 
bence o dikdörtgen camların iki yana da açılanları çok kullanışlı, açmak istediğinde rahatça açılıyor. balkon kapalı gibi de olmuyor açınca. görüntü olarak da şık durduğunu düşünüyorum.


  • devilred  (27.06.16 17:02:34) 
@mr.goodcat

evin üç tarafı balkonlarla çevrili. bayağı da büyükler.

teşekkürler arkadaşlar.
  • cemiyetin unlu simasi  (27.06.16 17:10:01) 
Sera etkisiyle inanılmaz ısınıyor içerisi güneşte, aklinizda olsun.


  • physcos physcos  (28.06.16 01:14:31) 
Aynalı yapsak?


  • cemiyetin unlu simasi  (28.06.16 01:28:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.