[]

booking.com sitesinden beğendiğim oteli aradım ancak

antalyanın farklı ilçelerinde 1 er gün kalmayı planlıyordum ama ilk aradığım otel bayram boyunca en az 3 günlük rezervasyon alabiliyoruz dedi .

Yani ben şimdi bookingden beğendiğim otellerde birer günlük yer ayırtmış olsaydım ne olacaktı otele gidince ?


 
yaptırın şimdi bence bilmiyormuş gibi. sizinle konuştuklarını nerden hatırlasınlar?


  • animalman  (27.06.16 15:13:27) 
o sitelerin avantaji o, yeni gittigim otelde turk tatil sitelerinde ve kendilerinden min. 4 gece konaklama zorunlulugu varken, booking'den tek gece gidip kaldim


  • kamyonsans  (27.06.16 15:14:39) 
anlamıyorum telefonda bana 3 gece için 800TL diyor booking de 539TL neden bu böyle arkadaşlar


  • niceguy  (27.06.16 15:19:45) 
her otel uğraşmıyor, ama oteller de kendileri en az üç günlük konaklamayı uygun göster gibi seçim yapabiliyorlar. eğer booking'den birer gün rezervasyon yapaydım o zaman diye düşündüyseniz kontrol etmenizi öneririm. bir günlük seçim yapma olasılığınız varsa yapın, en kötü ihtimalle otel kendisi rezervasyonu iptal eder, size de şikayet hakkı doğar.


  • evde liyakat kalmamis  (27.06.16 15:22:12) 
şikayetlerle kötü olaylarla karşılaşmak istemiyorum . Şu an bile bunaldım yani ayrıca bu fiyat farkı neden telefonda başka internet sitesinde başka .


  • niceguy  (27.06.16 15:25:56) 
Ucaklarda da acentada pahalidirc, internette ucuz.

Otellerde de oyle. Internete ozel fiyat veriyorlar.
5-6 sene once bundan haberimiz yokken fiyatina baktigimiz bi otele kapidan gittik. O fiyati yapamayiz, o internet fiyati dedi. Kadindan wifi sifresi istedim, gozunun onunde bookingden rezervasyonu yaptim. Sonra booking fiyatiyla kaldik otelde.

Booking'de genelde her yerden ucuz oluyor. Zaten en uygun fiyat garantisi bosuna yok.
Calisma sistemlerini anlatirdim da bu kadar yazinca usendim.


Gecen gun de biri "yaa bookingde cok ucuz , otelinariyip kontrol etcem" diye diye o fiyatin silinmesini sagladi ajdjd sonra patladi ona. Hala guluyorum.

Neyse onun disinda booking'de "bu otel en az 3 gunluk aliyo" yazmiyosa bisey olmaz, en kotu kavga edip hakli cikarsiniz :D
  • kuehles blondes  (27.06.16 15:51:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.