[]

carraro sportive 225 ve ikinci el bisiklet

İkinci el bisiklet almayı düşünüyorum, 1 yıllık carraro sportive 225 buldum, bakmaya gideceğim ama neleri kontrol etmem gerekir? Bir de bu bisikletin 2. eli için 1000 lira iyi bir fiyat mı?




 
Merhaba;

Bana pahalı gibi geldi, o paraya sıfır salcano city sport veya, kron tx 250 bakabilirsiniz.
Zincir, aynakol dişlileri, arka dişliler aslında bisikletin sarf malzemeleridir, kullanıma göre işlevlerini yitirirler. Ön maşa amortisörlü sanırım bu modelde, şehir içinde kullanılacaksa ben pek hoşlanmıyorum amortisörden bence gereksiz ağırlık, ayrıca arızaları da gereksiz olabiliyor.
Genelde kullanım amacımıza göre değil de gözümüze hoş gelen bisikletlere bakıyoruz başlar da. Bu bisiklet kullanım amacınıza uygun mu ilk olarak ona bakın.

Dişler de kırık, sıyrık var mı ona bakın.
Zincir bakılabilir,
Fren pabuçlarına, fren tellerinin paslı olup olmadığına bakılabilir,
Maşa amortisör işlevini yerine getirebiliyor mu, kilitlenebiliyor mu,
lastikler yok aşınmış mı,
jant seti iyi mi (ağır biri iseniz bu önemli),

nacizane fikirlerimi belirtmeye çalıştım. şimdiden hayırlı olsun.
  • celik comak  (27.06.16 13:31:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.