[]

Uzun sure sakkalli olup sonra tamamen keseniniz var mi?

Alisabildiniz mi yoksa "soyulmus patatese benzedim" diyip tekrar mi biraktiniz?




 
askere giderken kesmiştim.
tipini sikim demiştim aynadakine ama askerde olduğumdan dolayı saniyesinde alıştım.
askerden dönünce de hemen geri bıraktım.
  • teritori  (27.06.16 13:07:26) 
yolunmuş tavuk gibi oluyorsun. mecbur kalmadıkça kestirme. uan bi hava alsın suratım falan diyorsun da, öyle olmuyor o işler.


  • hakim oynayin dedi  (27.06.16 13:08:26) 
ben.

bütün resmi kurum fotoğraflarında ve düğün nişan gibi önemli günlerde sakalsız, ergen ve çirkinim.

hayır beni bilmeseler gerçekten öyle zannedecekler :p
  • maxc  (27.06.16 13:09:38) 
Yaşadığım cilt problemi yüzünden (seboreik dermatit) arada bir komple kestiğim oluyor. Ama hafif kirli, belki biraz daha uzun halini seviyorum. O yüzden sık sık traş olmam. Olsam da makine ile falan.


  • himmet dayi  (27.06.16 13:10:39) 
ayda bir defa olurum. yumurta gibi oluyorum ama olsun.


  • cemiyetin unlu simasi  (27.06.16 13:11:31) 
iğrenç bir şey 3 ay aynaya bakamadım. baktığımda da bu kim la diyodum. sakallarımı özledim :(


  • cekilmis gayfe  (27.06.16 13:15:08) 
yeni aldığım traş makinasının başlıklarına acemiydim, kısa aldı, onda bile "bu ne len ergene döndüm" dedim, uzatıyorum tekrar.

Komple kessem aynada kendimi tanıyamam.
  • kimlanbu  (27.06.16 13:24:48) 
tamamen göz alışkanlığı..

yıllardır sinekkaydı gördüğümüz bir asker akrabamız var. adam emekli oldu sakal bıraktı hiç yakışmamış dedik. inat etti uzun süre öyle gezdi, sonra kesti bu sefer gene olmamış dedik.

velhasılkelam cidden kimsenin ne dediğine hatta senin durumunda kendi dediğine bile bakmamak lazım :) bütün bunlar göreceli şeyler.
  • eindaclub  (27.06.16 13:25:01) 
Kestircem birazdan. Korkuyorum...


  • chiper  (27.06.16 13:26:14) 
Mecbur olmadıkça bu işsizlik dönemlerimde uzatıyorum. Fazla uzamışsa ve sınava gireceksem kimlikle tanınma açısından sıkıntı olmasın diye kesiyorum ama hakikaten sakalsız halimle neredeyse 10 yaş geriye dönüyorum. Bir an önce uzamasını istiyorum.


  • desktopu  (27.06.16 13:28:05) 
Oldugumdan buyuk gosteriyorum. Sakali kesersem belki en azindan oldugum yasta gorunurum diye de dusundum. Herkes abi diyor:)


  • stavro  (27.06.16 14:20:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.