[]

Gezmek icin gittiginiz bir sehre sabahin korunde varmak

Sabahin korunde 5-6 gibi erken saatte vardiniz diyelim. Nasil vakit gecirirsiniz? En azindan konaklanacak yere girebilecek saate kadar bir sekilde zamani gecirmek lazim ki bu da kisa bir sure degil. Bombos sehri yuruyerek turlayip kesfetmek zevkli olabiliyor ama denendi, daha gunes dogmadan yurumeye baslayinca aksam oldugunda dizler sakatlaniyor:) O saatte ne cafe ne restoran hicbir sey acik olmayacagini da dusunursek nerede nasil vakit gecirirsiniz?




 
Otele ulaşıp çantaları emanete bırak lobide nete bağlanıp takıl
Şanslı isen odaya erken girersin şanssız isen 12 ye kadar beklersin

  • basond  (27.06.16 11:40:34) 
Açık bi fırın ya da pastane bulup kahvaltılık alır, bir park ya da deniz kenarında oturup bi güzel gömerdim.


  • himmet dayi  (27.06.16 11:41:11) 
bi park bulur uyurum.


  • jimicik  (27.06.16 11:47:32) 
Ben yolculuk esnasında uyuyamayan bir insan olduğum için birkaç saat kestirirdim odada. Uyuyamasam bile gözlerimi dinlendirip yatardım bir müddet. Eğer bol gezmeli kültür gezisi ise enerjiye ihtiyacım olacak çünkü.


  • köstebek kurabiye  (27.06.16 11:47:55) 
@kostebek kurabiye
O saatte odaya nasil girecegiz, sorun da o zaten:) Yoksa dinlenmek en mantiklisi her turlu. Ben de yolculukta hicbir sekilde uyuyamayanlardanim.

@sour
Havaalani
  • stavro  (27.06.16 11:50:57 ~ 11:52:11) 
Havalimanı ve otel arasında bayağı mesafe var sanırım? Ben yine de bir şekilde otele ulaşmaya çalışırım, sonuçta oteller her daim açık. Elimde valizlerle atraksiyona girmezdim. Ama yok ben otele gitmeyeceğim diyorsan o zaman tek önerim sakin bir parkta oturup yanında getirdiğin şeylerden birkaç lokma atıştırmak. Bir de nereye gideceksin bilmiyorum ama o saatte bazı yiyecek içecek satan dükkanlar açık oluyor.


  • köstebek kurabiye  (27.06.16 11:58:17) 
6erken bir saat sayilmaz. Firinlar, tantuniciler, corbacilar, bazi mcdonalds ve burgerkingler, cigkoftecilerden 24 saat acik olanlar var.
Ben olsam oturdugum yerden (duvar ustu, bir bank veya musait herhangi bir yerden kentin kalabaliklasisini seyrederdim.

  • nax  (27.06.16 12:04:22) 
OTOGAR CAFELERİ. genellikle mcdonalds ya da burger oluyor.


  • hakim oynayin dedi  (27.06.16 12:10:29) 
Yalniz vermeyi unuttugum bir ayrinti var, daire tuttum otel degil:)


  • stavro  (27.06.16 12:29:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.