[]

canınız sıkılınca

su saatte, ders calısıyordum, kalktım full makyaj yaptım. simdi oturdum tekrar calısıcam o halde. sizin yaptıgınız neler var böyle canınız sıkılınca?




 
merhaba. artık okumuyorum da okurken ben bilgisayarı c, d olarak temizliyordum. hard diskteki filmlerin isimlerini komple küçük olarak düzgünce yazıyordum htsc, bbrip falan o çıkıntıları siliyordum şimdi olsa köpeği falan tararım. ekşide final zamanı ders çalışmamak için yapılan gereksiz atraksyonlar tadında bir başlık var. oturur onu okuyabilirim.

sallamışım başlığı: eksisozluk.com
  • libertine  (27.06.16 05:45:37 ~ 05:50:27) 
Ders çalışırken sıkıldığımda duşa girerdim. Sonra temiz temiz sıkılmaya devam ederdim.


  • himmet dayi  (27.06.16 08:45:53) 
Odaları gezerdim. Nette vakit öldürürdüm. Hayallere dalardım.


  • Goddard  (27.06.16 09:13:44) 
twitter, facebook, haber okumak, okulun sitesine yeni bir şey var mı diye bakmak, bilgisayara ssd ve ram almayı düşünüyorum onlar için araştırma yapıyorum, en ucuz nerede bulabilirim, performansa etkileri falan. sözlüklere bakıyorum, donanımhabere bakıyorum.


  • apdulera  (27.06.16 09:59:15) 
en guzel zaman gecirten notlari duzenlemek, boyle yukari dogru ozenle yukselen bir notlar yigini, onlari grup grup koltuga yaymak, onem sirasina gore acil calisilmasi gerekeni one cikarmak fln.


  • jimicik  (27.06.16 10:12:03) 
kitaplığımı boşaltırım. baştan aşağı yeniden düzeltirim.
eski fotoğraf albümlerini çıkarırım bazen de. babamın askerlikteki anı defterini bile okuduğum oldu.
bazen de markete gider boş reyonlarını izlerim. markette dolaşmayı seviyorum. böyle durumlarda direkt çıkıyorum makyaj ya da kıyafetle uğraşmıyorum ekstra.
ama öyle evde canım sıkılınca hiç makyaj yapmadım herhalde. o silmekle kim uğraşıcak diye kestirip atıyorum.
  • cabiday  (27.06.16 10:22:25) 
Sıkılınca nete girip bir şeyler okurum. Mızıkayı alır mızıka çalarım. Duş alırım, çıkar 5 dk dolaşırım, telefonla konuşurum.


  • premium hayat yan gel yat  (27.06.16 14:17:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.