[]

vize icin enpara hesap dokumu?

Italya konsoloslugu internet ciktisina problem cikariyor mu? Enpara kurye ile de gonderiyormus ama ben kolaya kacsam internetten cikarsam kabul eder mi merak ediyorum. Konsolosluk imzali ister diye birseyer okudum bilen var mi acaba?




 
imza sirkülerini bile istiyorlar. çıktı kabul edilmez bence.


  • ontheroad  (27.06.16 00:11:25) 
kabul etmiyorlar. enpara isterseniz acil olarak aynı gün içinde de gönderiyor. ama sanırım kurye parasını ödüyorsunuz o zaman.


  • cinayet saati  (27.06.16 00:38:13) 
@ontheroad+1

sayfasina belli bir para bayilip aldigim ciktilari onaylatip sirkülerle vermek zorunda kalmistim. internet ciktisinin, hukuki bir gecerliligi olmamasi gerek. ayni sekilde hesap cüzdanini isletip, orjinali esliginde gitmek de ise yaramiyor ki, ciktisi ise yarasin.
  • wiillii  (27.06.16 00:39:20) 
Elektronik imza yok mu ciktilarda? Elektronik imzali belge orijinal belge demek zaten:/
Oyle kabul oluyodur belki

  • kuehles blondes  (27.06.16 00:48:19) 
tabi ya, tek akilli sizsiniz cunku. konsolosluk icin hesap bilgileri istiyorum derseniz hangi konsolosluk icin diye soruyorlar ve o konsolosluga hitaben yazi yaziyorlar. daha sonra tl hesabinizdaki bakiyeyi de eur ya da usd cinsinden yazip imzaliyorlar (siz nasil isterseniz). bir de son uc aylik hesap dokumu almaniz gerekli. bunlarla beraber bankanin imza sirkulerini zaten kendileri gonderiyorlar. konsolusluk islak imzali istiyor.

ayni gun kurye ile isterseniz sabahtan erken arayin, 8 gibi. 20 kusur tl kurye ucreti var, onu da hesabinizdan cekiyorlar.
  • asdfghjkldas  (27.06.16 05:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.