[]

Bu lor peynirini nası güzelleştiririm?

Yemin ediyorum her yiyişimde illallah ediyorum. Knorr acısso bocalıyorum üstüne ama o da lor peynirinden beter.

Ne yapayım tadını düzeltmek için?


 
niye lor yiyorsun?

misal boregin icine koy maydonozla karistirip gayet guzellestirmis olursun tadini. ya da recelle veya balla karistirabilirsin oyle de guzel olur.
  • in vino veritas  (26.06.16 23:58:55) 
proteini için yiyor galiba. kardeş, kır yumurtayı kaseye, loru da dök içine. biraz da tulum peynir rendele. bu karışımı çırp. tavaya at. çok azcık zeytinyağı. tavada bi dönder yüksek ateşte, yanına zeytin, dil domatesi hıyarı falan. tadı çok güzel + bonus protein yumurtadan dolayı.



edit: foodporn yapmak istersen bi alt entry.
  • jamiro  (27.06.16 00:03:20 ~ 00:06:47) 
lor tavaya atilir, tavada hafif kizarmaya baslayana kadar cevrilir, yapisiyorsa tavaya azicik zeytin yagli, eriyorsa, hicbir sey katmadan eriyene dek, erimiyorsa kati top top olana dek devam edilir.

sonra yumurta kirilir üzerine, yumurta hemen pismeye baslar, o yüzden hemen karistirmak gerekir, sarisi da beyazi da pisene kadar karistirilir.

böyle tekrar suyu bitip kati kati oldugunda, üzerine biraz kekik, poy, kimyon, tuz istege göre konulur. üzerine biraz maydanoz ya da taze sogan dogranabilir, kahvaltiliklara muhtesem gider.

ismini bilmiyorum ama cocukken bir yerden görüp ben yemek istiyorum diyince annemin yapmaya basladigi bir sey, milyon farkli peynirle en mükemmeli bana göre nedir, ögrendim. ben ufakliktan yana buna glugluba diyorum, mal gibi de ismini sorgulamiyorum.

neyse, güzeldir, tembel ara ögünüdür, bunun üzerine ayni tavada sucuk yaparsan, mükemmel bir kahvaltiya yol alirsin. beyaz tam yagli ezine, yesil cekirdeksiz iri erken dönem salamura zeytin, biraz ahududu receli, koska yaz helvasi, Nane Kekik Kimyon Tuz Toz biber Cemen Poy Sumak Kisnis Pul biber ile düzgün oranlarda yapilmis baharat karisimi, canakkale domatesi, cevizli salcali sos, salatalik. bir de bögürtlenli cay yapacaksin. of of of.

aciktim laaan.

lor icin yuarida dedigim yumurtali seyi yap. asagida dediklerim benim aclgiimdan kaynakli konudan bagimsiz.
  • wiillii  (27.06.16 00:03:42) 
Balla cok guzel oluyo.

Bir de kecheese marka lor peyniri muhtesem.
  • kuehles blondes  (27.06.16 00:11:57) 
Corekotu ile karistirabilirsin.


  • nax  (27.06.16 00:17:17) 
çok güzel cevaplar var da iş yerinde yiyorum bu mereti ara öğün niyetine. Kolay yapılabilecek olması elzem yani :(


  • noluyo yaa  (27.06.16 00:19:51) 
Salataya karıştır.


  • arnold schwarzeneger  (27.06.16 08:36:13) 
zeytinyağı, kırmızı biber, kekik.


  • demoniclewinsky  (27.06.16 09:36:10) 
Lora biraz süt ekleyip ez iyice, içine az tuz karabiber ve pulbiber koy.imkanı varsa az bir beyaz peynir de ekleyebilirsin.önemli olan iyice ezmek.


  • body electric  (27.06.16 09:41:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.