[]

pegasus kabin bagajına quechua easyfit 60lt sığar mı?

20 cm x 40 cm x 55 cm pegasus'un kabul ettiği kabin bagajı ölçüleri. çanta ise Y 69 X G 28 X D 28 cm şeklinde belirtilmiş dolu haliyle. www.decathlon.com.tr
pegasus en-boy-yükseklik diye vermiştir diye düşünüyorum, o halde çanta 28x28x69 oluyor. şimdi ben diyorum ki bu çantayı bu ölçülere gelecek şekilde (yarısını vs.) doldursam kabul ederler mi kabin bagajı olarak? mesela ryanair'deki şu aletler gibi bişey var mı, ne şekilde olursa olsun buna sığıyorsa alıyoruz diyorlar mı?
static.independent.co.uk

ya da elle mi ölçüyorlar, nasıl belirliyorlar? ağırlık konusunun daha önemli olduğunu düşünüyorum, 8 kg imiş sınır, onu geçmeyecek çanta; gerisine çok takarlar mı? kabindeki göze sığar neticede, gerisine bakarlar mı dersiniz?

"ben bu çantanın aynısını kabine soktum kardeş" diyen varsa hiç uzatmasın desin, ben bu kadar yazıyı boşa yazmış olmayı da göze alıyorum.

 
geçen hafta israile gittim pegasusla. bu çantayı soktum. artı mat da vardı.
www.decathlon.com.tr

seninkide girer bence.
  • al basmadan donu var  (27.06.16 00:52:39 ~ 00:53:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.