[]

Monster Abra A7 V5.3.3 Alınır mı?

Merhaba, bir süredir yeni bir laptop almak istiyordum. Monster'ın Abra A5 V6.1.3 modelini alacaktım ancak stokta kalmamış. O nedenle başlıkta yazdığım modeli alabilirim.

(git: www.monsternotebook.com.tr)

Sizce bu laptop nasıl? Tasarım ve oyun için kullanmayı düşünüyorum. Performansı, ömrü ve teknik servisi gibi konularda tecrübe veya duyumlarınız varsa öğrenmek istiyorum. Artık karara varıp bir laptop almam lazım.

Ek olarak: Aldıktan sonra kendim hafıza ve ram eklersem garantisi bozulur mu?

 
oyun için 960m'li modellere bak, mesela şu: www.monsternotebook.com.tr
aradaki 300 lira farka değer. ekranı küçük ama 500gb fazladan depolaması var.

işlemci performansı programlarına yeter, 8gb ram'i de. monster güvenilir marka, türkiye organizasyonu da başarılı çalışıyor; servis vs. sıkıntısı çekmezsin. ram ve ssd takınca garanti bozuur mu bilmiyorum, arayıp öğrenebilirsin. en kötü sen alıp servise götürdüğünde onlar takar diye düşünüyorum.
  • baba jo  (27.06.16 08:51:37) 
monster'ımı alalı 3 sene oldu ekran kartı 650m hala canavar gibi. tek sıkıntım pilinin ömrü erken bitti. garanti kapsamında olduğundan yolladım hiç sıkıntı çıkarmaksızın değiştirip yolladılar.

garanti mevzuusunu arayıp sormanı öneririm.
  • eleutheiros  (27.06.16 11:17:49) 
@baba jo

zaten var olan bütçemi zorlayarak 3000 liralık modeli alıyorum, aradaki fark beim için fazla. o nedenle bu model konusunda emin olursam alacağım, olmadı başka modellere bakarım
  • just a little faith  (28.06.16 00:26:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.