[]

Uyuşturucu kullanan komşu

Bodrum kata 3 tane kadın taşındı 2 çocukları var. Şimdi bu kadınların ikisi her gün bağırıp çağırıyor, küfürler gırla. Sonra birkaç kere bunların uyuşturucu kullandığını belli eden telefon konuşması duyduk hatta kapıya kadar satmaya gelenler olmuş birkaç tartışma oldu. En son buradaki dükkandan birisinin telefonunu çalıp uyuşturucu almışlar. Adam peşine düşmüş ama sattığı kişi karşılığında mal verdim deyip geri vermemiş. Adam da zorlamamış.
Şimdi bayramda tatile gidecektim ama annem yalnız kalacak ben de korkuyorum bir şey olur diye. Bunlardan nasıl kurtulabiliriz? Hiç mi yolu yok?



 
Sacma bir cevap olacak ama polisi falan aramadiniz mi?


  • necipnba  (26.06.16 22:35:31) 
Nolacak annenize ya, bence bi sıkıntı yok.

Soruya zorlama cevap: polise ihbarda bulunun.
  • Goddard  (26.06.16 22:38:44) 
Polisi arayıp uyuşturucu kullanıyorlar diyerek bir şey yaptırabileceğimizi sanmıyorum.

Kadın evde tek olduğunda zorla girip gasp etmelerinden korkuyorum.
  • six packsiz  (26.06.16 22:40:26) 
Bence de bir şey olmaz ama illa endişeleneniyorsaniz anneniz kapıya falan dikkat etsin. Zaten öyle bir durum olursa hemen polisi arar. Ve böyle bir durumdan sonra bu konuda ' kalıcı ve kesin' bir şey yaparsınız zaten.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (26.06.16 23:12:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.