[]

tipsizlik, karşı davranışlar-ayrımcılık ve moral bozukluğu üzerine

Hani insan olgunlastıkca bazı şeyleri kabul eder ya, kendini yaralayan seyleri bile olsa. Şu anda o durumdayım. Ve size beni cok etkileyen bir sırrımı, aslında sır değil ama sinemde yare olan bir konuyu açmak istiyorum.


Dostlar işin doğrusu kiloluyum, son 4 yılda muazzam kilo aldım çeşitli sebeplerden. bu kilo tipimi oldukça bozuyor. Kilosuzken göz ucuyla bile bakmadığım umrumda olmayan kadınlar kilolu halimde bana kötü davranıyorlar.

ya hadi be diceksiniz, nasıl anladın.

Ulan bankaya gidiyorum, hanfendili manfendili konusuyorum bankodaki kıza,kızdan bi ufflar, mahkeme duvarı gibi surat çekiyorum. Geçen gün birtanesi al-imzala-ver tarzı konusmaya basladı kan beynime sıcradı, bağırdım bana sizli konusacaksın diye. sizli konusmaya basladı.

Olm amsterdama gidiyorum, patates kızartmacısındaki kızlar gülüyolar lan bana. :(((

Eski sevgilim 5 seneden beri ilk kez arıyor, naber nasılsından sonra cam acıyoruz, kamerada gülmeye baslıyor.

Bir tanıdığın arkadaşından hoslanır gibi oluyorum, haber geliyor ''kilo verse çok yakısıklı cocuk aslında'' diye.

Bisürü kızla bulusuyorum, ertesi gün hepsi arazi oluyor...

Ya kardeş tamam beğenmeyebilirsin, ama neden rencide?

olm sanki kilolu değiliz de acaip büyük günahlar suçlar işlemişiz. Tanrının lanetli yaratıklarıyız.

Bakın, tamam benim de aynı durumdaki kişilerden hoslanmadıgım oldu vefakat ben her zaman dogruyu soyleyıp senden hoslanmadım dedim ve o anda kesildi olay.



Diyeceksiniz ki bu durum ıcın bir sey yapmıyor musun? evet basladım yapmaya, kilo vermek ıcın cabalıyorum su anda. 1 haftada 2 kilo verdim. kararlılığım muazzam

Velhasılı kelam, kilolu insanlara iyi davranın. Bilin ki içlerindeki pürrleyen 12 kedi yavrusundan dolayı göbekleri var ^^

Soru da sorayım. Bu ayrımcılığı nasıl aşarız?

 
ben o yazdıklarının birçoğunun senin kuruntun olduğunu düşünüyorum. senin psikolojin oldukça yıpranmış.

verdiğin örnekler çok absürt. kimse bir insana kilolu diye dalga geçecek şekilde ya da ne bileyim senin anlattığın şekilde alenen davranmaz.

kilolu isen sağlıksızsındır. bitti. hiç kimse sağlıksız insandan hoşlanmaz. ama kolay kolay kimse de dışalyıp hor görmez.

karşı cins seni beğenmez. doğanın, üremenin yasasına aykırı. bu konuda kimseyi eleştirmeye hakkın yok.

bu arada senin de kimseye benimle sizli konuşlacaksın diye "bağırmaya" hakkın yok. normal bir dille uyarmalı idin. bu da aslında senin sıkıntılı bir tip olduğunu gösteriyor.

belki, sende vaktinde kilosuzken o umursamadığın kadınlara, şu an sana yaptıklarını düşündüğün şekilde davranmışsındır?

zayıfla, geçer hepsi.
  • mahone  (26.06.16 20:17:09) 
Bana da ilahi adalet gibi geldi.


  • cevahir  (26.06.16 20:25:02) 
ilahi adaletin sadece işlenen bir suç için kullanıldığını bilmiyordum. bir suç için adli adaletten bahsedebiliriz zaten. sadece kısaca cevap vermek istemiştim.

eğer ki geçmişte kilolu bir kızla ilişkiniz olmadıysa, ve bu durum ilişkinizde sorun olmadıysa bilemiyorum. yalnız onun dışında duyurudan anladığım zamanında sizin de öyle davrandığınız.

siz açıkca gülmemişsinizdir belki ama erkeklerin "bacımsın" anlamına gelen davranışları, uçan kuşu kaçırmayan erkeklerimizle kıyaslanınca aşağılayıcı bir durum olabiliyor.
  • cevahir  (26.06.16 20:35:42) 
Şişmanları sevmiyorum. Zayıfla sonra duyuru aç, o zaman cevap yazarım


  • hasmetizm 2046  (26.06.16 21:15:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.