[]

eski sevgiliye olan öfke

yaptığı şeyler aklıma gelince sinirleniyorum.
içimi bir kor gibi kızgınlık kaplıyor.
öyle böyle değil.

sabah uyanınca kuşlar böcekler oh mis gibi güneş oh mis gibi hava:)) modunda bir insanım. neşeli güldüren sempatik saf biri olduğum söylenir. içten pazarlıklı bir insan olmayı da bilmem, kimseye kin nefret de duymadım şuana kadar.

ama ondan nefret ediyorum. siyasiler hariç hayatımda sevmediğim nefret ettiğim tek insan kendisi. aldattığını bile yakın arkadaşından duydum. 2.5 yıllık birşeydi.

hayatımdan aldıklarını, bıraktığı hasarları kendi de yaşasın istiyorum. hayatımda hiçbir insan için kötü dileklerde bulunmamıştım daha önce.

bu nasıl geçer??????

 
yenisini bul.


düzen: montla sıçmak ciddiye alınıyormuş asdasd
  • fakyoras  (26.06.16 18:15:13 ~ 27.06.16 15:12:29) 
fakyoras, bu tavsiyeyi ciddiye alacağımı sanmıyorum.


  • mobydick  (26.06.16 18:16:54) 
montla sıç


  • nrmnm  (26.06.16 18:19:50) 
Geçmez. Zamanla hafifler.


  • Goddard  (26.06.16 18:20:50) 
şimdi biraz sert ve kırıcı konuşacağım, peşinen özür dilerim. ama belki işine yarar. arkadaşların falan bunları söyleyemez sana çünkü üzülürsün, kırılırsın diye. here we go.

"yaptığı şeyler aklıma gelince sinirleniyorum."

ne yaptı sana? böbreğini mi çaldı, seni kefil yapıp bankaya kredi borcu mu taktı, babanı mı bıçakladı naptı? hayatında telafisi olmayan ne hasar bıraktı, ne zarar verdi de oturup üzerine düşünüp kendini yıpratmaya değer buluyorsun? hayatınızı başka insanlara bu kadar endeksli yaşamayın, üzülüyorsunuz sonra boş yere. tamam ne bileyim aldatılırsın, kalbin kırılır, üzülürsün de neye sinirleniyorsun. geçmiş bitmiş işte, "nefret ediyorum", KOR GİBİ KIZGINLIK falan, noluyor napıyorsun yani. hayatta herkesin sana karşı dürüst olmasını, senin tüm hislerine istediğin gibi karşılık vermesini beklersen daha çok böyle üzülürsün.

kendine gel. büyü. get a life.
  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (26.06.16 18:32:11) 
@bugunku antremanda goz dolduran futbolcu
herkesin derdi kendine. böbrek çalmadı evet.
ama kırdı, turlü türlü psikolojik travmalar bıraktı. benim de derdim bu.
endeksli yaşamakla alakalı değil bu, hayatımı kardeşim endeksli de yaşamam, ama istese beni bok gibi kırabilir, duygusal olarak yerlerde sürükleyebilir. bu birine değer vermekle alakalı, anlatabildim mi.

dğer verdiğin biri tarafından kırılmakla alakalı. nekdr değer verirsen okadar derinden hissedersin acıyı.

çözümü belki değer vermemek olabilir? ozmn da nekdr sağlıklı ilişkiler olur düşünmek lazım.
  • mobydick  (26.06.16 18:37:50) 
insanlar arasındaki ilişkiler adaletle yürümüyor,olsaydı hepimiz çok mutlu öfkelendiklerimiz de dünyanın en bedbaht insanları olurdu.

kabullen.
  • rakicandir  (26.06.16 18:43:12) 
@antrenman

abi aldatmış kızı. daha ne yapsın. bi ilişkideki en kötü şeylerden biri. travması bile var. yoksa kazıklamasına gerek yok yani. bilemiyorum doğru mu okudum yazdıklarınızı.

kabullen+1
  • ikcı  (26.06.16 19:29:53) 
toplanıp dövelim


  • KaraSakall  (26.06.16 21:10:13) 
kendine gel, büyü, get a life +1


  • rubenanyukov  (26.06.16 22:19:16) 
Acı acıya su sancıya derler bilmem anlatabildim mi :)


  • maxc  (26.06.16 22:21:45) 
  • vi veri veniversum vivus vici  (26.06.16 22:33:18) 
Affetmediğin zaman geçmez. İçinde bir duygu / his varsa geçmez. Ne zaman ona karşı duygusuzlaşırsan o zaman geçer.

Bugüne kadar 4 sevgilim oldu. Bir tanesi aldattı. En yakın arkadaşımla hemde, 2 yıl etkisinden kurtulamadım. 20 kilo falan aldım hatta. Yemeye içmeye verdim kendimi, okuluma sarıldım. Bir gün kalktığımda acı/nefret/öfke hissetmiyordum. Sonra hayatı düzene sokmalar, KPSS atanmalar falan derken 30 kg verdim, kariyerimi yaptım.

Geçen beni aradı, numaranı sildim demişti 50-60 ortak arkadaş var gerçi illa birinden almıştır. Görüşmek istediğini, bana yaptığını hak etmediğimi ama vicdanının hala sızladığını falan söyledi, ben ise hiçbir his yaşamadım. Yolda tanışıp, muhabbet ettiğim bir kadına bile az da olsa iyi niyet besler, güzel dileklerde bulunurum. Ona içimden bir şey yapmak gelmedi. Bunları anlatmamın nedeni mobycim, arkandan ne işler çevirse çevirsinler, ne yaparlarsa yapsınlar, bir gün kendilerinden iğrenecekler. O gün ise senin için bir kum tanesinden farksız olacaklar.

Zaman her şeyin ilacı klişesi aslında gerçek. İyi bir insana benziyorsun, umarım hayatında da hep karşına güzel insanlar çıkar.
  • Polaroid  (27.06.16 00:22:20) 
Aldatmadım lan, uyduruyor.


  • long live rock n roll  (27.06.16 12:49:57) 
Uyduruyorum, çok üzgünüm.

He yavrum he.
  • mobydick  (27.06.16 13:49:26) 
@krem peynir, haklısın.

ben eleştirye gelebilen biriyim. bütün bunların farkındayım da komik bir şekilde. onun kendisinden vicdani bir ağırlık yaratmak istiyorum evet. belki de vardır kimbilir.

ama okadr boktandı ki elimde değil. çevremdeki bütün uyarılara rağmen devam etmek de benim suçumdu biliyorum. ve büyük manzarayı şimdi görüyorum. o yüzden sinirlenmem artıyor. her gün yeni bir şeyde nkdr boktn davranmış olduğunu farkediyorum.

herşey için onu suçlamıyorum. bütün uyarılara rağmen devam etmek benim suçumdu biliyorum. çok hatalıyım. onu tanımamamış olmayı istiyorum sadece. çünkü ozaman şimdi imrendiğim bir hayatım olabilirdi.

yıllarımı kayıp olarak görüyorum.
birisi seni seviyorum dediğinde artık inanmıyorsam hiç inanmıyorsam bu kimin hatası?
bende yarattığı sevgi, insanlara güvensizlik, her an bırakıp gidebilirmiş hissi kimin hatası?
whatsapp konuşmalarımda 10 dk dan fazla kalamam çünkü o sıkıldığı için söyleceklerimi söyleyip konuşmayı bitirmeye bakardım. şimdi biriyle iki kelam edince senin işin vardır konuşuruz dediğimde, yo işim yok dediğimde, 5 dk sonra aynı dialogu tekrarlamam bu konuda bir garip davranmam, herkesin öyle olacağını düşünmem, bu konuda sürekli negatif feedback almam kimin hatası?
sürekli onun boktan davranışlarını kabullenmeye çalışıp, ona göre davranışlar geliştirip şimdi zorlanmam kimin hatası?
normal ilişki kavramına aşina olmamam kimin hatası?
ondan sonra görüştüğüm kişiler mükemmel geliyorsa bu yüzden sürekli teşekkür edip sen ne kadar iyisin ya demem, ama aslında böyle olması gerektiği, benim bunu hala içimde hissedememem kimin hatası?
yok aynı bölümde eskiden hoşlandığı bir kızdan bahsetmesi, şimdi olmaz fln demesi, bunun boktan bir davranış olduğunu kabul etmemesi kimin hatası?
avrupaya taşınmayı düşündüğünde üzülmem, sonra aylar sonra gitmemeye karar verince çok büyüttün be nolcak ya alt üstü düşündük demesi, sanki gidecek kendisi değil gibi, benim herşeyi çooook abarttığımı söylemesi, benim bunun sonucunda davranış bozukluğumun olması,ama etrafımdaki herkesin onun nekdr boktn olduğunu söylemesi kimin hatası?
arkadaşlarımla tanıştırırken çok güzel bir kız için sakın ona özel davrnama demem, bunu demek zorunda hissetmem, bunu demek zorunda hissettirmesi kimin hatası?

bunlarda benim hatam yok.

onu tanımasam belki kimbilir başka birini sevecektim, güzel bir ilişkim olacaktı, belki hiç birine takılı kalmayıp belki bin tane yeni hobim olacaktı. ama daha güvenli daha huzur dolu olacaktım biliyorum.

onu suçladığım tek şey ben de yol açtığı sorunlar. evet. ve üzgünüm. bu konuda haksızsam da haksız olmayı da yeğliyorum.

söyledğim gibi hayatımda sevmediğim nefret ettiğim tek insan o.
bukadar nefret biryerlerde boşalmalı.

profosyonel yardım onu affetmemi söyledi. bunu hergün söylememi, kendi içimde onu affetmemi söyledi. bir müddet mümkün olacağını sanmıyorum. ve hayatımda sevgi konusunda çok büyük kırgınlıklarım olduğunu, çok kırılmış olduğumu, bu yüzden kendimi sevilmeye değer bulmadığımı da söyledi. buyüzden bir iltifata yahut sevgi sözcüklerine hiç inanmadığımı söyledi. değersizlik hissi de gelişmiş. bir de yeni bir hayat için bırakılma korkum varmış. sanırım ilişkide! iken, avrupaya taşınmayı düşünmesi ve pilot olmayı düşünmesi yüzünden.

şimdi ben nasıl alayım zamanı geriye? nasıl onu suçlamayayım?
  • mobydick  (27.06.16 14:21:44 ~ 15:20:18) 
ben de aynı durumdayım ya geçmiyor meret.

götünden içeri kızgın kömür dökmek istiyorum.
  • suicides underground  (27.06.16 14:43:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.