[]

konuşmalardan hızlıca çıkma isteği

eski ilişkimden kalan bir hasar.

eski sevgilim whatsapp konuşmalarımız 10 dk dan fazla uzun olunca cevap atmadığı için, ben 2 yıllık ilişkim boyunca 10 dk da konuşup konuşmayı sonlandırıp böylece cevap atmadı diye gıcık olmamayı alışkanlık haline getirmiştim. çok bktan ilişkiydi de, neyse şimdi konumuz bu değil.

ama şimdi bu ilişkilerime yansıyor. kız erkek bütün ilişkilerime.

ev arkadaşlarımla konuşmadan hızlıca çıkmaya çalışmışım ben hatırlamıyorum. bana seninle ilk tanıştığımda konuşmayı uzatmadan bitiriyordun, ilk başta gıcık olmuştuk dediler. okuldan bir kız yine aynısını söyledi.

dün bana yazan çocukla konuşurken 3 kere iyi geceler, bir kere de hadi uyu sen demişim. çünkü 4 kere konuşmadan çıkmaya çalıştım. çünkü gereksiz uzar da cevap atmazsa diye.

en sonunda sıkıldı. gece cevap atmadan uyudu. sabah da dün 5 kere bana iyi geceler hadi konşrz fln dedin, ben okdr senle ilgileniyorum senin yaptığına bak işin varsa söylersin dedi.

etrafımdaki herkese bu durumu açıklayamam ki. benim eski ilişkimdeki adam tam bir depremdi ondan böyle bir davranış kaldı diye. hadi erkek arkadaşlarıma açıkladım ya diğer ilişkilerim. insanlar ben bilmeden gıcık oluyor olabilir.

etrafımdaki insanlar beni fazla rahat, relax olmakla fln eleştirir bile.
keyfim yerinde ise çok tatlı muhabbet ederim, ama bir yerde yeterli olduğuna kanaat getirip görürşürüz diyip çıkıyorum işte.

bu durumu napacağım?

edit: bu alışkanlık garip olduğu için, nasıl geliştiğini açıklamak için geçmişten bahsetmem gerektiğini düşündüm. derdi olan yeşillendirebilir.

 
Bağcılar'a git.

s.instela.com
  • angelus  (26.06.16 17:58:04) 
"sn bna böyle ddn 5 kere iyi geclr dedn niye öle ddn?" diyen eleman tam bir barzoymuş yalnız.

onun haricinde bilemiyorum. lafı uzatmanın ziyadesiyle saçma olduğunu düşünen bir insan olarak çok mantıklı bence yaptığın şey. o nedenle çözüm bulamadım.

insanlar sayfalarca, saatlerce ne konuşur ben zaten çözemiyorum. diyeceğini de, defol git ne uzatıyorsun yani? arkadaşımsın/sevgilimsin diye saatlerce konuşmamız mı gerekiyor?

eski erkek arkadaşını tanımam etmem ama bu davranışı oldukça mantıklıymış. takdir ettim çocuğu.
  • avianthem  (26.06.16 18:17:23) 
Takdir ettim +1 konusmalari uzatmaktan nefret ederim, yaya yaya uzat uzat uzat. Bin saat elimde telefon mesajlasacak halim yok kimseyle.

Sosyal cevren sakiz gibiyse, caren yok üzgünüm, zamanla uyum saglarsin.
Äama yaptigin sey yanlis falan degil

Diger cocuk da öküzmüs not düseyim
  • wiillii  (26.06.16 19:23:14) 
İnanmazsın ama aynı huyundan ben bile rahatsız oluyordum. Bu huyunu bana özel geliştirmiş olabilirsin ama rahatsız edici. Bir mesaja cevap vermemekle, mesajlaşırken bye demek arasında fark var.

Bir mesaja cevap vermiyorsam, ya biraz sonra cevap veririm ya da senden başka bir mesaj geldi mi muhabbete devam ederiz. Bye deyip kapatmanın ne manası var?

Ama ben senden gelenleri okuyup sana cevap yazmaya devam ederken senden iyi geceler geldiğini görürsem muhabbeti bir an önce bitirmek istediğini düşünür, lafı ağzıma tıkılmış hisseder ve rahatsız olurum.

Yani "eski sevgilimi sıkmamak için geliştirdiğim yöntem" dediğin şey eski sevgilini de rahatsız ediyordu. Bence problem senin bu tarz şeyleri fazla kafaya takman, paranoya haline getirmen. Aman karşımdaki ne düşünür öyle dersem... Cevabı geç verdi, acaba niyeti ne... İyi geceler demedi, bana ilgisi yok... Bi rahat olsan hiçbir problemin kalmayacak.
  • long live rock n roll  (27.06.16 12:45:04) 
oo eski sevgili de gelmiş *brings popcorn*

mobydick seni hiç tanımıyorum, ama duyurularını gördükçe aşırı takıntılı ve boş biri olduğunu düşünüyorum. sığsın manasında demiyorum, o kadar çok boş vaktin var ki atıyorum sana mesaj atmış biriyle ilgili çeşitli kötü düşünceler ve dile getirme isteği, ev arkadaşının koltuğuyla ilgili kötü düşünceler ve dışavurum. daha benim görmediğim bir sürü şey var kesin.

duyuruya cevaben; konuşmayı kesmek sana kendini daha iyi hissettiriyorsa kes, yani ne bileyim ya, bu çok sorgulanıp ay insanlar hakkımda ne düşünür denilecek bir şey değil. bazısı mesaj yazmayı bile sevmez misal, çok genel bir kabul bu. öyleyim de geç illa açıklama yapman gerektiğini, yanlış anlaşılacağını düşünüyorsan. eski sevgilini de artık hiçbir şeyine karıştırma, ayıptır. buraya yazdıkça o da görüyor, karıştırmadan yaz yazacaksan.
  • evde liyakat kalmamis  (27.06.16 12:54:28 ~ 12:55:15) 
@long live rock n roll,

istediğini yaz, özgürsün bunda.

ne düşündüğün önemli değil, çünkü düşünceler okunmuyor ama davranışlar belirleyici oluyor.
  • mobydick  (27.06.16 15:12:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.