[]

Yeşil pasaport sigorta

12/17 tarihine kadar geçerli yeşilim var ama işe girdim iptal mi şimdi? Napıyolar havaalanında bu geçersiz senin sigortan yatmış mı diyolar :(




 
Evet, ama o şekilde olursa cezası da var, en kısa zamanda iade etmeniz zorunlu. Ceza sadece size değil kimin üzerinden aldıysanız ona da kesiliyor.


  • kurnaz  (26.06.16 17:05:24) 
Ogrencilik bittiginde iptal oluyor yesil pasaport.


  • kiss my irish ass  (26.06.16 17:07:32) 
havaalanında bir şey demiyorlar ama TC sana dava açıyor usülsuz yere kullandığın için sonra davayla uğraşıyorsun.

Bana öyle olmuş idi
  • KaraSakall  (26.06.16 17:16:26) 
e-devlet sistemi geliştikçe yakın bir gelecekte o da olacaktır ama henüz otomatikman iptal olmuyor pasaport, senin gidip iade etmen lazım. öyle olduğu için de gidip kullanabilirsin aslında yeşil pasaportunu ama dönünce hem seni hem de anneni ya da babanı yalan beyandan kıstırıyorlar. hak sahibi kişi bilgilerde değişiklik olursa pasaportu iade edeceğim diye taahhüt veriyor çünkü emniyete..


  • nrmnm  (26.06.16 17:20:46) 
öğrenci olsam ama sigortam da olsa?


  • tuborg yesili  (26.06.16 18:06:56) 
olmuyor, öğrenci olacak, ve çalışmıyor olacaksın.


  • kurnaz  (26.06.16 18:09:18) 
Kendisine hususi damgalı pasaport talebinde bulunduğum ergin ve veya/ergin olmayan çocuğum/çocuklarımın öğrenci olduğunu, herhangi bir işte çalışmadığını, öğrenciliği hariç birlikte yaşadığımızı, bekar olduğunu ayrıca bu hususların değişmesi halinde çocuğuma aldığım/alacağım pasaportu iade edeceğimi taahhüt ederim.

altında annenin ya da babanın imzası olan ifade bu. ne olur ne olmaz kendin karar ver..
  • nrmnm  (26.06.16 18:22:02) 
O dava babana açılıyor veya yeşil kimden geldiyse ona, yalan ifade vermekten açıyorlar. Ciddi sıkıntı


  • KaraSakall  (26.06.16 21:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.