[]

Aileye Para Yedirmek

Aileniz size hiç bir ev araba almasa dahi aileniz için ev araba alir misiniz ? Birlikte yaşarken tabi

Ailenizde babanız başarılı olamamıs arada da evde huzursuzluk yapmıs ve iyi para kazanamadığı için ve ya işsiz olduğu için ve tambel biriyse sonra siz voleyi vursanız babanıza para yedirir misiniz ?


 
ilk durum değişir. benim neyim var beraber mi yaşıyoruz elimdeki para ne başka ihtiyaçlar var mı vs ailem bana almak zorunda değil durumu yoksa sonuçta.

ikincisinde zırnık koklatmam. ya da filmlerdeki gibi suratına bi tomar para da fırlatabilirim :d
  • rayde  (26.06.16 16:56:00 ~ 16:56:30) 
1. anneme alırdım da babama almazdım.
2. ne yediricem. pisliğinde boğulsun

  • sta  (26.06.16 16:57:57) 
Gercek anlamda voleyı vurmussam kendı üzerime alırım evı ama onlar oturur istedikleri kadar.illede bırının ustune olacaksa anneye alırdım.Para falan asla yedırmeyi bırak vermezdım bile.


  • nanelimonportakal  (26.06.16 17:06:31 ~ 17:07:01) 
Babama ne para yediricem, anneme alırdım. Benim babam mesela hayatı boyunca hiç bir işte dikiş tutturamadı, dedem varlıklıydı halen de onun mirasını yiyor. taş üstüne taş koyamadı yani, dedem kaç kere iş kurdu bizimki batırdı vb.


  • old possum  (26.06.16 17:16:49 ~ 17:18:46) 
Ben evliyim.Eğer ölüm-kalım,sağlık mevzuu yoksa kayınpedere-kayınvalideme ne kadar verebileceksem kendi anne babama da o kadar veririm.


  • turkuaz  (26.06.16 18:16:43 ~ 18:17:03) 
Babam iyi bir baba olmasa da, hastalik soz konusuysa gorusmesem bile ikisine de en iyi sekilde bakarim/baktiririm ya da ne kadar gerekiyorsa harcarim.
Varsa tabii.

Yeterince param varsa ev de alirim elbette.
Yani belki kendi ustume alir, intifa hakkini veririm falan.
Ama ben rahat yasarken onlari sikintida yasatmam temel olarak.

Annemde lukse kacabilirim, babamda yemek ihtiyaclar seviyesinde kalir.
  • blatta hiberna  (26.06.16 21:56:28) 
Yemek ihtiyaclar degil, temel ihtiyaclar olacakti.
Mobilim, duzeltemiyorum.

  • blatta hiberna  (26.06.16 21:57:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.