[]

Saçlarımı kestiricem

Zaten kısa kullanıyorum ama uzadilar. genelde kulagimin hemen altında kut kestiriyorum ama çok sıkıldım. Bir yandan da dusunuyorum ne kadar farklı bir kesim olabilir ki. Kahkul falan çok seviyorum aslında ama alnim geniş olmasına rağmen insanlar bana yakıştirmiyor. Saçlarım dalgalı ve ince telli. Sarımsı. Alnim geniş, suratim da küçük. Var mı onerebileceginiz kesimler?




 
bu konularda çok takıntiliysan su an aklima adı gelmiyor ama bilgisayarda kullanabileceğin, yüze uygun saç modellerini gösteren programlar mevcut.
bir çok saç modeli içeriyorlar.

  • 1adam  (26.06.16 13:02:30) 
Ya acikcasi yuz seklinden falan cok ablamam ama ben de uzun olan saclarimi bir sure once belirttiginiz boylarda kestirdim. Benim saclarim epey gur masallah ve dalgali:D
Ben farkettim ki dalgali kut saca asimetrik kesim yakisiyor. Hani bir taraf kisa bir taraf uzun olan kesim. Uzun tarafi da guzel bir renge boyatirsaniz muthis degisiklik olur bence. Mesela yesil:) yada sari sac icin koyu bir mavi. Ben dusunuyorum da o yuzden şettim:)

  • fuckerlove  (26.06.16 13:05:13) 
Şu tarzın sana yakışacağını düşünüyorum;
www.google.com.tr

  • Polaroid  (26.06.16 13:11:40) 
Mobil oldugumdan burdan editleyeyim: saçlarıma bir şey yapmayi sevmiyorum. Genelde yataktan kalktığım gibi kullanirim.


  • yuvarlanantencereninkapagi  (26.06.16 13:14:17) 
Asker saçı gibi yapma sakın. Böyle daha iyi aynı kalsın.


  • Goddard  (26.06.16 13:31:55) 
Bob kesim olabilir.

Benim sacim oyleyken iki tarayip cikiyordum.
  • kuehles blondes  (26.06.16 14:00:23) 
meg ryan'ın vardı ya bi ara bi modeli. surat küçükse o model çok yakışıyo bence


  • komsu komsunun nickine muhtactir  (26.06.16 14:08:24) 
bob bence de


  • crax109  (26.06.16 15:38:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.