[]

iştah açıcı tavsiyesi, kilo alma üzerine sorular?

arkadaşlar selamlar,

yemek yemeyi hiç sevmeyen, iştahsız, oldukça zayıf bir bedene sahip biriyim.

bir şeyler yemek benim için bir zorunluluk, yaşamak için yiyen ve az yiyen bir insanım.

bana gereken şey bir iştah açıcı. beni gün içerisinde aç hissetirecek ve yemek yememi sağlayacak her türlü ilaç, bitkisel karışım, ürün önerisine açığım.

bu konuda bilginiz, deneyiminiz, kullandıkların da faydasını gören tanıdıklarınızın hikayeleri varsa benimle paylaşmaktan çekinmeyin.

yanıtları bekleyeceğim. teşekkürler.

 
balık yağı hapı işe yarıyor.


  • burchak  (25.06.16 20:10:37) 
Balik yagi ise yaramaz, bosuna bel baglama balik yagina. Kilo aldiran bir sey degil.
Istah acici bir sey de gercekten var mi bilmiyorum, bence bazi antidepreseanlarin yan etkileri disinda istah acici ozelligi olan bir sey yok.

Denemis ve faydasini gormus biri olarak sana onerim:
-Karnin aciktigini hissetigin an derhal gidip karnini doyur, o an neyle ilgileniyorsan birak ve yemek ye. Kiyamet kopuyor deseler karnini doyurmakla mesgul ol, hic ac bekleme.
-Sevmedigin, tadindan hoslanmadigin seyleri yemeye hic calisma. Sadece sevdigin seyleri ye. Karnin aciktiginda canin ne cekiyorsa usenme gidip al ve karnini onunla doyur. Tabii vakit kaybetmeden. Canin kebap cekiyorken patates kizartmasiyla idare etmeye kalkma mesela, git ve kebap ye. Mideni iyice simart.
Biraz masrafli olabilir tabii ama katlanman gerek. Gerekirse baska masraflardan kes ve bogazina harca. Emin ol masraf yaptigin bircok seyden daha onemli bu.
Sana "Yav kilo alip ne yapican, kal iste boyle, sismanlarsan daha kotu bosver" falan diyenler olacak, onlari sakin dinleme ve kilo al. Hatta boyle diyenleri gordugun an yolunu degistir. Bir gecede 120 kilo olacak halin yok zaten. Kim ne derse desin kilo al ve insana benzeyen bir vucudun olsun. Magazada denedigin gomlek uzerine yakissin mesela. Sana "kilo alip napican" diyenler senin gibi olsalar oyle demeyeceklerdi. Boyle diyenler mutlaka olacak, o yuzden pesinen soyledim.
  • stavro  (25.06.16 20:23:27 ~ 20:24:21) 
spor yap, günde 3 düzgün öğün yemeyi kendine şart koş. Düzgün öğün dedisem sabah sütle nesquik yemek bile "bişey" diyordum ben çünkü onu bile yapmıyordum bir aralar.

spor yaparsan (mümkünse vücut geliştirme) zaten protein hesabı yapmaya başlayabilirsin, sevdiğin şey neyse (tavuk, balık, kırmızı et vs.) daha fazla yemeye çalışabilirsin.

İştah açıcı diye bir şey var mı bilmiyorum ama spor yapıp vücudunun biraz şekil aldığını görüp (ama bunun için de 3-5 ay dayanman gerekiyor tabii) daha sağlıklı-fit olduğunu görünce iştahın da artıyor bence. Ben o şekilde 63'ten 68'e sonra 68'den 73'e çıktım.

iştahsız olduğun için zayıfsın aslında zayıf olduğun için de iştahsızsın. Zinciri kırıp kilo alabilsen kas kazanabilsen vücuduna gereken miktar da artacak daha "iştahlı" olacaksın. Bende öyle oldu.
  • rodriguez2  (25.06.16 20:29:43) 
İştah açıcılık bilmiyorum da spor yaparken gereken kalori için resmen 7/24 yemek yiyorum. 2 saat aralıklarla çektiğim ızdırap ama spor baya bi iştah açıyor

ayrıca rodriguez2 +1
  • Take it away honey  (25.06.16 21:21:32) 
her fırsatta su iç ve sabah uyandığında vitamin al. ben de aynı dertten müzdaribim ve az da olsa iştahımı açıyor


  • dog day afternoon  (25.06.16 21:26:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.