[]

TTNet ADSL Interleaving - Fast Path hakkında

Selamlar,

TP-LINK TD-W8961N modemini kullanıyorum. İnternet sağlayıcım malesef Türk Telekom. Hem TP-Link müşteri hizmetleri hem de TTNET müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmelerde internet hattımın "interleaving" mi yoksa "Fast Path" mi olduğunu öğrenemedim. TP-Link görevlisi "bunu sadece internet sağlayıcınızın sorumluları bilir" dedi. AdSL müşteri hizmetlerini 2 kere arayıp 2 farklı görevliyle yaptığım görüşmede de "biz burdan göremiyoruz." ve "bilgim yok" cevapları geldi.

Daha sonra ObrMT programı sayesinde galiba hattımın Fast Path olmadığını öğrendim. (gene de tam emin değilim). Bunu kesin olarak öğrenip mümkünse hattımı Fast Path moduna geçirebileceğim bir yer var mı? Neresi ? Nasıl ?

 
Onu geçirebilecek yer santraldir. Bağlı bulunduğunuz santraldeki memura ulaşmanız lazım. Müşteri temsilcilerinin yüzde 99'u bunların ne olduğunu bilmez. Belki hayatlarında duymamışlardır bile.

Santrale de telefonla vs. ulaşamazsınız. Yeri nerdeyse haftaiçi gidip kapısını çalmanız lazım. Yalnız hattınızı fast path'a geçirince (eğer değilse) kesintiler, kopmalar yaşayabilirsiniz. Ona göre.
  • mr.goodcat  (25.06.16 15:26:28) 
Teşekkürler cevap için. Denemekte yarar var. Eğer kopma kesinti olursa eski haline geçirmesini rica ederim artık.


  • deli misin nesin  (25.06.16 16:32:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.