[]

AB Çalışmaları

Bu bölüm hakkında bilgisi olan, okumuş etmiş olan var mıdır?

Birkaç kişiden çok olumsuz görüşler aldım, "pratikte hiçbir faydası yok, alanı çok daraltıyor; buna rağmen bir uzmanlık yok vs" gibi. Okuyan eden var mıdır?

Ne düşünürsünüz ve tavsiye eder misiniz hele ki son zamanlardaki "AB çatırdıyor" şeklindeki görüşleri de göz önünde bulundurursak?

Edit: European (EU) Studies işte. Avrupa üniversitelerinde daha popüler sanırım bu bölüm.
Edit2: Yüksek lisans (tezli/tezsiz) bölümü bu. Akademi düşünmüyorum bu arada.

 
bugün olmaz, yarın çok kritik bir alana dönüşür.
burada olmaz, avrupa'da sana çok değerli kapılar açar.

bence eğer bu konu üzerine çalışmak istiyorsan devam et :)
  • tavukbanalop  (25.06.16 15:59:48) 
Valla ufak bi arastirma yaptim, bachelor olarak pek goremedim. Hepsi master genelde.
Bence biraz gereksiz boyle bi sey okumak.

  • kuehles blondes  (25.06.16 16:33:39) 
@Kuehles, zaten lisans olarak yok bildiğim kadarıyla. Onun için belirtmemiştim aslında, pardon. Master olacak. Okuyan sadece 1 kişiye sorabildim o da yapma etme, bir artısı yok" diyince (detay soramadım ayaküstü olduğu için) sorayım dedim yurtdışında veya buralarda bunu okuyan eden var mıdır diye.


  • skooma  (25.06.16 16:41:32 ~ 16:51:23) 
lisans olduğunu düşünmüyorum bölümün, muhtemelen yl.

ben de ab iktisadına başvurdum, farklı ve eğlenceli bir alan gibi gözüküyor. sonuçta ab ekonomisinin makro ekonomik etkileri, antlaşmalar, finansal durum iş hayatında olumlu faydalar sağlayacaktık. akademik olarak bakarsak yurtdışında doktora şansınız daha fazla olur burs bulup
  • free bird  (25.06.16 16:45:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.