[]

İtalya mı doğu ülkeleri mi yoksa sırbistan mı?

Arkadaşım eşiyle aralıkta italya planı yapıp bilet almışlar. Bi diğer arkadaşım da bana dedi dahil olalım mı diye. Şimdi otu-boku-çöpü derken en az 3000tl gibi bi mebla gidiyor hesaplara göre.
Ben doğu ülkelerini daha çok merak eden biriyim, bu parayla doğuda birkaç ülke gezebilirim. Ya da sırbistan'da ucuza takılıp belki bi balkan ülkesine de geçebilirim. İtalya'ya düşünülen ekibimiz müthiş, aramızdan su sızmaz ama italya ne kadar gözümde emin değilim.

Bana akıl verin lütfen.

 
Aralık ayında Sırbistan falan bayağı soğuk olur. O havada gezemezsiniz. İtalya'ya gidin.


  • dissendium  (25.06.16 13:21:31) 
italya derim ben de.


  • burya  (25.06.16 13:23:48) 
tabii ki italya ama ucuz bir seyahat istiyorsanız kesinlikle balkanlar. cidden çok ucuza mal oluyor. geçen sene yapmıştım ben de


  • sırtçantalı  (25.06.16 13:36:01) 
ben sırbistan diyorum. akdeniz ülkelerine bırak kışı yazın da gitmedim ama benim mantığımca yazla özdeşleşmiş yerlere kışın gitmeye gerek yok alternatifleri varsa. akdeniz ülkesinde aralık ayında ne yapacaksın ki? ne turisti bol olur, ne havası güzel olur. öte yandan daha içerideki memleketler yaza özel pek bi' şey sunmadığı için kışın da hava haricinde o havayı yakalayabilir/yakalayabiliyordur. o yüzden, senin önceliğinin sırbistan olduğunu da göz önünde bulundurursak, ben kesinlikle sırbistan derim.

şubat'ta -10'a varan havalarda lviv'e gitmiş ve gayet cıvıl cıvıl, herkesin sokakta olduğu bir şehir görmüş birisi olarak ben kışın "soğuk" yerlere gidilmesi taraftarıyım. akdeniz'e yazın, içerilere kışın gidilir. eyyorlamam bu şekilde.
  • der meister  (25.06.16 13:41:54) 
doğu dediğin ne kadar doğu? uzakdoğu ise 3 bine anca uçak bileti alırsın. ülke de aşırı pahalı. kore-japonya kastettiğim


  • cekilmis gayfe  (25.06.16 14:22:52) 
ekip önemli


  • mobydick  (25.06.16 14:41:32) 
kesin italya ama italyanın neresi


  • basond  (25.06.16 15:44:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.