[]

interrail rotayla ilgili

Iyi geceler sevgili gezginler. Temmuz 25 sonrasi baslamak uzere 20-30 gun arasi interrail dusunuyoruz, 2 kisiyiz. kendi kafamiza gore, internetten de arastirdigimiz kadariyla bir rota olusturmaya calistik, fakat kac gun nerede harcamamiz gerektigini henuz tam oturtamadik, sizlere sormak istedigimiz ise tam olarak bununla ilgili.
Rota su sekilde: Roma-Floransa-Pisa-Venedik-Viyana-Prag-Münih-Zürih-Frankfurt-Berlin-Paris-Amsterdam donus.
Budapesteyi de eklemek istiyoruz ama biraz ters kaliyor herhalde. Sizin de eklemek istediginiz ya da cikar dediginiz sehirler varsa duymaktan mutluluk duyariz. Simdiden cok tesekkur ederim, cevaplarinizi bekliyorum. Her oneriye acigiz bu arada :)


 
Pisayı çıkarın. Gerçekten pisaya sırf o salak kule için floransa'dan 2 saat git 2 saat gel giderseniz 1 gününüz boşa gidecek. Elimde olsa gitmezdim pisaya. Herkes gidiyo diye gittik sadece.

Onun yerine venedik viyana arasına ljunbljana koyulabilir. Ya da o araya budapeşte koyulup, venedik, berlin, frankfurt ve amsterdam'dan bir kaç saat çalınabilir.
  • cinayet saati  (25.06.16 02:56:04) 
paris - amsterdamı eurostar la direkt filan yapacaksınız heralde yoksa amsterdama çıkacakken hiç değilse brugge var görülesi.

bir de isviçre' de neden sadece zürih? + luzern yada bern ? sadece zürihle kalacaksa da 40 dk meseafede Neuhausen de Rheinfall a uğrayabilirsiniz. doğal güzellik.

almanya hakkında şu şehri çıkar diyebilecek tecrübem yok ve lakin ben berlin ve köln görmek istiyorum en çok. rota italya-almanya ağırlıklı görünüyor zaten. budapeşte'nin hatrı kalır bu arada hakkaten :)
  • gis  (25.06.16 03:31:15) 
Rota son olarak su sekilde: Roma-Floransa-Pisa-Venedik-Viyana-Prag-Münih-Zürih-Frankfurt-Berlin-Paris-Amsterdam
Macaristan yolu uzattigindan baska bahara biraktik.
Brugge ve bruksel onerisi geldi. Onu nereye eklesek acaba?
Munih aradan cikarilabilir mi? Gereksiz diyenler var :)
Nice ve Marsilya sehirlerini de eklemek isterdik bu arada ama ters kaliyor biraz.
Baska onerilere de acigiz.Bu arada gezdigimiz yeri sadece listede centik atmak icin gezmeyelim, biraz sehrin havasini alalim diyoruz mumkunse.
Bir de hangi sehre kac gun ayirsak, onu bilemedik :(
  • megacracker  (26.06.16 13:37:43) 
hadi nice marsilya bu rotaya ters kalıyor. zürihten frankfurt a çıkarken basel e 1 saatlik mesafede colmar vardı bi de... olsun başka sefere hepsi bi anda nasıl olsun.


  • gis  (26.06.16 14:27:09) 
Aynen bizim de icimizde hepsini gezelim, her yeri gorelim dusuncesi var ama gezdigimiz yerleri iyice kesfetmek istiyoruz diger yandan da. O yuzden ispanyayi baska zamana biraktik. Ayni sekilde Budapesteyi de.

Simdilik plan bu gibi gozukuyor sadece ufak rutuslar olabilir. Peki hangi sehre kac gun yeter acaba? :)

PS; tarihe ilgiliyiz, muzelere degil :)
  • megacracker  (26.06.16 19:54:08 ~ 20:35:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.