[]

Instagram çözünürlük sorunu

Arkadaslar merhaba


Instagram'da eklediğim fotoğraflarin çözünürlüğü düşüyor. Telefon da, herhangi bir prof. makineyle çekilen fotoğraflar da aynı şekilde. Bazı hesapları görüyorum, iphone ile çekilen fotoğrafların bile çözünürlüğü çok yüksek. Instagrami kullandigim telefon samsung s4. Acaba bununla bir ilgisi olabilir mi diye düşünmeye başladım. Telefonda fotoğrafı düzenlerken, efekt kullanırken sorun yok, upload ettiğim anda düşüyor. Neden?

 
instagram ayarlarında fotoğraf kalitesi ile ilgili bir ayar vardı.

iki seçenekli bir şeydi şimdi sarjım bittiği için bakamıyorum.

normal mod, düşük mod gibi bir şeyler olması lazım. sizinki düşük mod ise belki onun için olabilir.
  • jamiro  (24.06.16 22:16:25) 
Söylediğin durum bende de var.Jamiro'nun dediğini yaptigim halde düzelmemişti.


  • premium hayat yan gel yat  (24.06.16 22:18:33 ~ 22:19:38) 
"iPhone ile çekilen fotoğrafların bile" demişsin ama iPhone bu yani. Daha kötü bir markayı örnek göstersen neyse de en iyisini örnek göstermişsin. Instagram fotoğraf paylaşma platformu değil. İnsanlar birbirlerine rahat yürüsün diye yapılmış bir uygulama. O yüzden ne kadar uğraşırsan uğraş fotoğrafların b.k gibi gözükecek. Gerçekten fotoğraf paylaşmak istiyorsan flickr tavsiye edebilirim.


  • dissendium  (24.06.16 22:26:08 ~ 22:27:04) 
fotoğrafları whatsapp ile gönderip/alıyorsan o düşüyür çözünürlüğü.


  • tescillimarka  (24.06.16 23:30:04) 
@jamiro o ayarı yapmama rağmen düşüyor malesef

@dissendium fotoğrafları canon 60D ve fujifilm x-e2 ile çekiyorum. iphone bile derken, mesele odur. ben takip ettiğim hesaplarda bu sorunu görmüyorum, hangi aracı kullanıyor olurlarsa olsunlar. + instagram fotoğraf paylaşma platformu. kimin ne amaçla kullandığını yine yalnız kişi bilebilir.

@tescillimarka hayır. fujifilm photo receiver uygulaması ile telefona alıyorum. soruda da belirttiğim gibi, upload edene kadar fotoğrafların çözünürlüğünde düşme olmuyor zaten. instagramda efekt eklerken bile çözünürlük iyi. upload ediyorum ve hesapta görünen fotoğrafın çözünürlüğü berbat.
  • mrsmoon  (25.06.16 00:11:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.