[]

Gerizekalı üniversitemin sınav yoklama kağıdı

Bir dersin bütünlemesine girdim fakat iki ayrı sınıfta olması gereken iki sınav sınıflar birleştirilerek yapıldı ve büyük ihtimalle yanlış sınavın yoklama kağıdına imza attım. Neredeyse herkesin sınav sonucu açıklanmış ancak benim gibi birkaç kişinin hariç. Emin değilim ama büyük ihtimalle imza meselesi yüzünden geçersiz sayılmış olabilir. Bugün okulun (sisteme not girmenin de) son günüydü ve saat geç olduğundan hocaya da ulaşamıyorum.

Olayı anlatıp dilekçe vs. versem düzeltilir mi bu salaklık? Çok canımı sıktı bu iş.


 
Sınav kağıdın varken sadece imza yüzünden finale girmemiş kabul edileceğini sanmıyorum. İşin içinde başka bir durum olmadığına emin misin?


  • cakabo  (24.06.16 19:53:48) 
Bilmiyorum. Tahminim bu fakat başka olabilecek de bir şey yok, her zamanki gibi sınava girdim çıktım.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (24.06.16 19:55:57 ~ 19:56:15) 
Böyle bir durumdan haberdardın ve son ana kadar bekledin. Keşke daha önce harekete geçseydin, biraz sorumsuzca bi davranış olmuş. Durumu değerlendirmeleri lazım, kesin bir yargıya varamayız, umarım çözersin.


  • notinhere  (24.06.16 19:58:19) 
Haberdar olsam doğru kağıda imza atardım zaten? Herkesin açıklanıp benim sınav açıklanmayınca jeton düştü.


  • kadirgali huseyin olmayan adam  (24.06.16 19:59:30) 
sadece tek sensen sıkıntı olabilirdi ama birkaç kişi diyorsun belli ki senle alakalı bir durum değil. bir an önce okulla iletişime geçerseniz halledersiniz muhtemelen.


  • xenophobe  (24.06.16 20:03:36) 
Yoklamaya imza attıysan hangi yoklamaya imza attığının önemi yok. Notlar girilirken kimse yoklamaya bakmaz zaten, sınav kağıdına bakar. Ha şöyle olmuş olabilir, hoca kağıtları okumuştur sonra sisteme girerken kolaylık olsun diye imza kağıdında isimlerin yanına notu yazıp girmiştir o arada senin imzan başka kağıtta olduğu için gözünden kaçmıştır ya da unutmuştur vs.

Endişe edilecek bir durum yok. Hocana bi şekilde ulaş, durumu anlat, kağıdını bulsun (umarım kağıdın toptan kayıp değildir o zaman sıkıntı). Senin dilekçe vermene bile gerek olmayabilir (bizim okulda gerek yok mesela öğrencinin dilekçe vermesine), hoca daha doğrusu bölüm bir not düzenleme yazısı hazırlar, dekanlığa verir, geç de olsa notun düzeltilir. Dediğim gibi aksi bir durum yoksa, kağıdın olduğu halde hoca notunu girmemişse yapılacak işlem bu kadar.
  • buff  (24.06.16 20:06:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.