[]

bu anı çok mu enteresan/komik?

bugün şirkette tesadüfen anlattım ve büyük komedi tufanı gibi bir şey koptu. bana hiç anlatmaya değer bir anı gibi gelmemişti bugüne kadar. anlatıyorum.

2014 yılının ocak ayında direksiyon sınavına girdim. direksiyon sınavım saat 9.30 ya da 10 da idi. sınava araba ile gittim. kurs arabasının arkasına park ettim, hocalar mocalar da ordaydı. bindim kurs arabasına. sağ koltukta bi hoca arkada öbür hoca ve kurstan adam. arabayı kaldırdım. "oo iyi iyi" dediler. normalde ana yolda yapılan direksiyon sınavına rağmen bir km kadar gittikten sonra "gir bakalım şu ara sokağa" dediler girdim. bir yer tarif ettiler oraya kadar sürdüm. "bakalım park edebilecek misin" dediler. park ettim. "tamam kapat kontağı" dediler ve hep beraber indik bir kahvehanede oturduk poğaça yiyip çay içerken havadan sudan sohbet ettik yarım saat kadar. sonra yine binip başladığımız noktaya döndük.

neresi bu kadar komik? ben neyi kaçırıyorum? komikse anlatayım sağda solda?

 
Sürüş sınavına kendi aracınla gitmiş olmandır belki.


  • cakabo  (24.06.16 19:13:02) 
pek komik ve enteresan değil de öyle anlatılabilecek bir anı işte. ben olsam öyle tebessüm ederdim en fazla. millet bazen çok normal muhabbetlere katıla katıla gülüyor ben de anlamıyorum açıkçası.


  • mesa  (24.06.16 19:18:14) 
Onlar gülünce sen de gülseydin katıla katıla. Sonra da siz neye gülüyorsunuz, ben size gülüyorum deseydiniz


  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (24.06.16 19:22:45) 
Bu hikayeyi ben anlatsam kimse gülmez ama esprili dide hikayeler anlatmak konusunda usta bir arkadaşım anlatsa hepimiz yarılırız. İşte öyle bir hikaye. İnip kahvehaneye girmek, sınavı yapanlarla poğaça çay yapmak tebessüm ettirici bir olay ama anlatış şekline göre çok komik olabilir. Komik yanı şu; bekliyorsun ne olacak ne olacak diye, hoca ile kahvehaneye oturuyorsun kankanmışçasına.


  • long live rock n roll  (24.06.16 19:23:53) 
Ben de motor için direksiyon sınavına kendi motorumla gitmiştim. Normalde polisten kaçardım ama evraklar için emniyete yine kendi motorumla gitmiştim.


  • Goddard  (24.06.16 19:39:23) 
Sirkettekilerin hayatlarina biraz eglence lazim. Acikcasi ben tebessum bile etmedim, yazinin devami gelecek sandim. Gulecek pek bir seyleri yok anlasilan dfafdgs


  • letheavendangered  (24.06.16 19:40:49) 
adamlarin kafasi dumanli olabilir mi :) komik gelmedi. anlatisiniz iyidir belki de.


  • charlotte blanc  (24.06.16 20:15:23) 
Komik degil ama anlattihin grupta sana yuruyen biri var demek ki buna bike kahkaha tyfani yaratmis millet de muhtemelen seni dinlememis kiz guluyor diye onlar da katilmis hatta ayni grupta bu kiza yuruyen tipler bu sonradan gulenler. Hadi yine iyisin kofteor


  • condom kurşunu  (24.06.16 21:05:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.