[]

cok sıcak

di mi? su içiyoz, enseye su çarpıyoz falan da bütün vücut yanıyor hele ayaklarım var ya alev almış durumda resmen. yok mu bi çaresi a dostlar daha napam ben kova getirip ayakları içine sokma son çarem artık.




 
soğuk pedler var ya hani bir yerimizi incittiğimizde dolaptan çıkarıp basıyoruz üstüne jel gibi bi'şey, eklem yerlerinize koyun. rahatlarsınız.


  • evde liyakat kalmamis  (24.06.16 14:27:06) 
Buz akusu candir


  • curukturpkokusu  (24.06.16 14:27:09) 
aşırı sıcak nefes alınmıyor resmen dışarıda. milletin dar kot giydiğini gördükçe bayılasım geliyor.
birer tane pilli el vantilatörü mü alsak ne yapsak

  • sırtçantalı  (24.06.16 14:27:33) 
ben de bir soru sorayım. termal su spreyi diye bir şey var, işe yarıyor mudur acaba dışardayken falan? kullanan oldu mu hiç?

onun dışında el bileklerini musluğun altına tut, o da serinletir.
  • soso  (24.06.16 14:28:15) 
Soğuk kahveler, sodalar, sular, dondurmalar derken idare etmeye çalışıyoruz işte. Bol sıvı tüketip mumkunse aksam 5e kadar güneşten uzak durmak en mantıklısı.

Bir de sabah akşam ılık duş. ( soğuk duş alırken iyi oluyor ama çıkınca daha kötü hissediyorsun)
  • fraise  (24.06.16 14:28:28) 
  • 507  (24.06.16 15:19:42) 
gerçekten çok sıcak. daha da böyle gidecek galiba. bir hafta öncesine kadar falan 30-32 civarında geziyordu en fazla. sonra bi' vurdu, burada bile (kocaeli) 35'in altına düşmez oldu. mgm'den antalya'ya, izmir'e baktıkça fenalaşıyorum.

mecburiyetten dolayı bu haftanın büyük bölümünü dışarda geçirdim. "ismail türüt için terlemenin peygamberi diyorlar, ne düşünüyorsunuz?" diye soranlara "ben öyle bir peygamber gönderdiğimi hatırlamıyorum" dedim. şartlar gerçekten dayanılmaz şu an. en azından benim için. o yüzden kovaya mı sokuyosun dolaba mı sokuyosun valla şu durumda her şey mübah. topyekün savaş halindeyiz. artık sivil-asker ayrımı yok sevgili palve. gerekirse buza kafa atacağız, son çaremizse buzdolabına da gireceğiz. normalde su içmeyen adamım, şu an günde 4 litreyi buluyorum. aklım fikrim şaştı su içmekten, vücudum garip garip tepkiler veriyo. ALLAH ŞU MÜBAREK RAMAZAN AYINDA CÜMLEMİZE YARDIMCI OLSUN AMİN TŞK
  • der meister  (24.06.16 15:25:45) 
Eklem yerlerinize diz kapağı arkasına koltuk altına buz +1

Ateşi düşürmek için de bu yapılır çünkü.
  • ikcı  (24.06.16 16:53:27) 
duyuruya yazdım ertesi günü hava serinledi yağmur yağmaya başladı vay be.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (26.06.16 01:11:45 ~ 01:12:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.