[]

danismanlik firmalari nasil böyle deli para kazanıyor ?

örneğin şu firma:

tmgakademi.com

bunların yaptığı nedir de bunlar deli paralar kazanabiliyorlar ?

alakasiz alakasiz bölümlerden mezun olup tehlikeli madde danışmanı olmuşlar . ve muhtemelen deli para kazanıyorlar, neden ve nasıl ?

tmgakademi.com

 
Nasıl ki mühendisler eğitim alıp iş sağlığı ve güvenliği uzmanı olabiliyorsa bu kişiler de gerekli eğitimleri alıp bu alanda uzman olmuşlar. Basitçe sürücü kursu gibi bir kurs kurmuşlar. Buradan öğrenciler sayesinde para kazanıyorlar. Ayrıca şirketler için toplu eğitimleri de vardır diye düşünüyorum. Yeni yeni ortaya çıkan şeylerin ileride değerleneceğini görmek gibi bir şey bu.


  • dissendium  (24.06.16 03:08:47) 
Büyük büyük yerlere danışmanlık veriyorlar. Tam yasal dayanağını bilmiyorum ama kendi danışmanı olan yerlerin bile bazı konularda dışarıdan danışmanlık alması gereken durumlar oluyor. Yani para akıyor...


  • la rana  (24.06.16 03:15:13) 
bunun sınavlarından birinde turkiye birincisi olan bi cocukla tanısmıstım. cok ciddi calısıyorlarmıs ve baya zormus sınav.
bi de hammaddesi zaten pahalı olan işkollarına calısıyorlar, regulasyonlar yeni yetişmiş adam yok vs.

  • galandar kostumu  (24.06.16 06:22:30 ~ 06:24:47) 
Büyük yerlerden tanıdık kişiler bu firmaların arka planındadır. Eski erkek arkadaşım home office çalışıp danışmanlık yapar, paranın anasını ağlatırdı. Ama büyük firmalardan tanıdıkları vardı.


  • ikcı  (24.06.16 09:55:19) 
tmgd eğitimi vererek zaten iyi miktarda bir gelir elde ediyorlar. bunun haricinde söylenenler gibi büyük firmalara danışmanlık hizmeti veriliyor. tmgd çok ciddi bir konu. birleşmiş milletlerin denetiminde olan bir yasa. bu sebeple ipler çok sıkı tutulmak zorunda. şirketlerin yasal sorumluluğunu bu gibi firmalar üstleniyor. haliyle danışman olarak da gayet iyi bir gelir elde etmiş oluyorlar. özellikle bu sene ve sonrasında yükümlülüklerin sınırlarının aşağıya çekilmesi ve ihtiyacın artması bekleniyor. geleceğin mesleği dedikleri o "gelecek" geldi sayılır bu alan için.

sınavı da 3,5 saat, test ve kitaplar açık olmasına rağmen ciddi anlamda çok zor. o yüzden öğrenim alanınız el veriyorsa bu tip bir danışmanlığa girişmek ve başarılı olduktan sonra meslek olarak yapmak gibi bir tavsiye vereyim ve gideyim. saygılar.
  • desdenova34  (24.06.16 10:34:45) 
@desdenova, su arkadaş yok öyle bir şey demiş:


eksisozluk.com
  • scars dont fade  (24.06.16 13:23:35) 
bu tmgd olayı kolpaymis, adamlar "devlet bizi istihdam etsin" diye Facebook grubu bile kurmuslar. 3 aylık çalışma onrasi da belge alinabiliyormus.

m.facebook.com


sorudaki amcamlara gelirsek, bence bunlar sağlam firmalari kafalamislar ve bunun sayesinde deli para kazanabiliyorlar.
  • scars dont fade  (24.06.16 13:33:48) 
Bunlar düşündüğün kadar para kazanmaz. Anca kendilerini geçindirir. 5-10 yıla kendileri gibi 1000 tane firma türeyince de batar giderler.


  • babilbaligi  (24.06.16 13:41:05) 
@scars dont fade ben şahit olduklarım çerçevesinde yorumlayabiliyorum şimdilik. henüz yeni bir yönetmelik ve dediğim gibi birleşmiş milletler denetiminde. sistem oturana kadar elbette baştan savmalıklar olacak ama sonrası için yine aynı gevşeklik olursa o zaman birçok insanın başı ağrıyacak. göreceğiz hep birlikte.


  • desdenova34  (24.06.16 15:35:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.