[]

Kolpacino sizi de güldürmedi mi?

Sözlükte şöyle bir entry girdim:

eksisozluk.com

Özet: kolpacino güldürmedi.

Siz de filmi izlediyseniz ankete katılabilirsiniz:

www.strawpoll.me

 
şafak sezer'in bulunduğu hiçbir filmi oturup izlemediğimden yorum yapamıyorum. güldürmüşse de muhtemelen pek zeka kırıntısı yoktur.


  • bohr atom modeli  (23.06.16 21:34:24) 
Mesele safak sezer degil. Ben filme bakıyorum. Üstelik sozlukte cok övülmüş. Safak sezer sevmeyenler bile onyargiyla yaklasmamak gerek demiş. O yüzden izledim. Ama ona ragmen pek begenmedim. Sozlukte yazanlari okursan daha iyi anlarsin.


  • tamamen hayal urunudur  (23.06.16 21:37:22) 
ben de aynı şekilde bakıp beğenmedim.

millet zevkinin kötü olduğunu vurgualamaya korktuğundan öyle diyor, şafak sezer sevmem ama, recep ivedik sevmem ama şu, şu komik...
  • kurnaz  (23.06.16 22:07:54) 
Entryni açmadım. Kolpaçino serisine gülmeyen insan samimiyetsizdir. Her sahnesi komik değil ama birçok cümlesi klişeleşmiş başarılı bir yapıt.


  • dissendium  (23.06.16 22:18:43) 
kolpaçino serisi fena değil. sonuncuyu izlemedim ama ondan öncekiler gayet izlenebilecek kıvamdaydı.

ekşide de çalgı çengi çok övülüyordu zamanında ben hiç beğenmemiştim mesela. oluyor öyle.
  • mattiadestro  (23.06.16 22:50:45) 
kolpaçinoya gülmeyip işler güçler gibi kardeş payı gibi konusu olmayan ve komikte olmayan işleri beğenmende beni şaşırttı. işler güçler ve kardeş payı sosyal medya ergenlerinin etkisiyle komik olmadan populer olan yapımlar bana göre. ama kolpaçino resmen bizden biri gibi.


  • bigcaptain  (23.06.16 22:56:10) 
Son filmi izlemedim ama ilk ikisi cok komikti. Ayrica kardeş payida komikti. Komik komiktir yaw.


  • trejemu  (23.06.16 23:42:28) 
ilk iki film gayet iyiydi bence. piyasada o kadar boktan türk komedisi varken onlar yanında iyi kalıyor.


  • nothing in my way  (24.06.16 00:03:20) 
benim boyun kaslarım geriliyor o filmi izlerken. bir kaç kere maruz kaldım.


  • dr cucu  (24.06.16 00:06:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.