[]

kelly brook

öncelikle şuna bakalım (git: bit.ly )

kelly brook hakkında ne düşünüyorsunuz, begeniyor musunuz?
benim kendisi hakkında en merak ettiğim, selüliti olmaması imkansız gibi. acaba napıyor.

edit: (git:bit.ly ) mesela burda bence gayet hos görünüyor vücudu. tabii bir de yakından yag doku dalgalanmalarını görmek lazım.

 
Fotoşopları ve filtreleri çıkardığımızda elimizde mahalle teyzesi gibi bir kadın kalıyor.


  • angelus  (23.06.16 15:53:18) 
Aklıma direkt meme geliyor da ofiste olduğum için linki açamıyorum. Biraz irice (literally) bi kadındı yanlış hatırlamıyorsam.


  • chicha  (23.06.16 15:54:31) 
bir organizasyonda 2 metre kadar yanındaydım tek kelime ile muhteşem bir hatun.


  • jamswety  (23.06.16 15:54:58) 
dana gibi.


  • Nox  (23.06.16 15:58:06) 
o bel nası 60 cm? ben orasını anlayamadım.


  • manuel mandalina  (23.06.16 16:00:25) 
çok yalan bir paylaşım ya. neye göre mükemmel aq?

abla güzel ama çok iri bence de. baldırlar falan acayip kalın.
  • mattiadestro  (23.06.16 16:04:52) 
chicha +1, benim de aklıma direkt meme geliyor. hatta kadının soyadı bile meme yani baksana brOOks. vücudu, yüzü falan güzel ama memelerini biraz fazla büyük buluyorum ben. gerek yok yani buna. bi şekilde aynı yatağa girme şansım olsa, memelerini altından tutup kaldırır ve "ağırlık yabmıyo mu bunlar sana yav" derdim sanırım, oracıkta sonsuza dek kaybederdim şansımı. şöyle portakal ya da biraz büyük meminto olaydı efsaneydi ama dediğim gibi insanın gözüne gözüne giren kocaman memeler bana çekici gelmiyo pek.


  • der meister  (23.06.16 16:05:23) 
Doğurganlığı yüksek bir kadın. Orası kesin. Selüliti olmayan bir iki hatun görmüştüm. Ama tanımadığım için soramamıştım.


  • ikcı  (23.06.16 16:08:07) 
hatun gibi hatun. fazla söze gerek yok bence.


  • rosencruz  (23.06.16 17:19:56) 
Ben bu karıyı Londra'da bankada görmüştüm. Bu canlı gözlerin gördüğü en güzel Kadın değil ama en taşıydı.


  • Mcfly  (23.06.16 20:44:43) 
kelly brook ismini gorunce aklima direk meme geldi. hastasi olunmayacak gibi degil ki.

bu hatunun geldigi membagada, yani londra'da merkezde yurusek simdi bu hatuna tas cikaracak onlarcasini goruruz; ayri bir konu bu.
  • ubi dubium ibi libertas  (23.06.16 20:54:50 ~ 20:56:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.