[]

Kadıköyden Viaport'a metro ile gidebilir miyim?

otobüs çok dolanıyor diye kadıköyden metroyu kullanabildiğim kadar kullanıp viaporta ulaşmayı istiyorum. kadıköyden metroya binip kartal metroya kadar gidebiliyorum sanırım, daha sonra ne yapmam lazım?

ikinci alternatif: kadiköy rıhtımdan viaporta dolandırmadan en kısa otobüs hattı hangisidir?

şimdiden teşekkür ederim.

 
Viaport dediğin sabiha gökçen'in oradaki ise soğanlık durağında inip KM25'e binmen gerekiyor.

Böyle durumlar için Trafi, moovit gibi uygulamaları tavsiye ederim. İstanbul'a 2-3 ay önce geldim, hiç kimseye sormadan her yere toplu ulaşımla gidebiliyorum.

alternatif için de E-11 veya SG-1 havalimanı otobüsüne binip 'otoyol kavşağı' durağında inip 15 dakika yürümen gerekecek. yaklaşık 1.3 km mesafede ineceğin yerden.
  • himmet dayi  (23.06.16 15:54:36 ~ 15:56:41) 
sonra otobüse binebilirsin veya soğanlık durağında inip viaport servisi ile gidebilirsin.

www.buradanoraya.com

www.viaport.com.tr
  • kaptan memo  (23.06.16 15:59:07) 
E-11 yada SG-1 çok dolanmıyor sanki, ama otoyol kavşağında indikten sonra 15 dk falan yürümen gerekiyor.

Yazmışlar bile. @himmet dayı ya katılıyorum.
  • ofkeyle kalkanin yerine oturan yazar  (23.06.16 16:01:27 ~ 16:02:04) 
kartal sahile ve e52 giden servisler var www.viaport.com.tr


  • tavukbanalop  (23.06.16 16:01:47) 
Soğanlık metro durağında inip Pendik yönünde beklerseniz Viaport'un servisleri düzenli olarak geçiyor. Durdurmazsanız durmazlar, o yüzden dikkatli beklemeniz lazım.

edit: @tavukbanalop'un verdiği linkten cevizli e5-viaport saatlerine göre kendinizi ayarlayın derim.
  • desdenova34  (23.06.16 16:28:04 ~ 16:29:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.