[]

Ehliyet icin goz saglik raporu

Herkese mrb

Aile hekiminden saglik raporu aldim ama goze sevk etti lens kullandigim icin. Sevk ettigi kule dibi gozden en yakin 1 temmuza randevu veriyor,
CuZi bi fiyata ozelden bunu almam gerek bugun. Beyoglu- besiktas civarlarinda nerden alabilirim?

 
o nasıl iş lan? Ben ehliyet alırken kursa doktor gelip 30 saniyede muayene etmişti.


  • himmet dayi  (23.06.16 10:46:48) 
Bilmem ne Tıp Merkezi, Bilmem ne Sağlık Merkezi gibi poliklinik ile hastane arasında kalmış özel kurumlarda 30-50 lira civarına sürücü sağlık raporu veriliyor genelde. Bu tip yerleri araştırın derim.


  • desdenova34  (23.06.16 11:34:16) 
kendi soruma cvp vereyim kule dibi göz e gittim. dedim lens kullanıyorum zaten tek istdiğim şu raporun onaylanması. imza-onay a gidin numara versinler dedi. gittim kimliği verdim benim gibi bi sürü kişi vardı. hepimize numara verdi ordaki adam. normal randevu almısız gibi yani. oysa randevu en erken 2 hafta sonrasına veriyodu online baktıgımda. hemen numara sıram geldi goz olcumu yapıldı muayene yapıldı rapor onaylandı ve gittim emniyete verdim. 3 gun sonra da ehliyetim geldi.


  • benmari usulu  (03.07.16 19:47:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.