[]

Hayatın anlamını çözmeye çalısan arkadas

Bir arkadasım baya tuhaf bir hala gelmiş.Niye yaşıyorz neden yaşıyorz falan diyor ..İşte herşey gelip geçici diyor .Kadına ,paraya ,hırsa doyum olmaz diyip neden çalısıyoruz diyor ..Butün hırslarımızın kurbanı olduk falan diyip hayattan bir beklentisi olmadığunu soylüyor.Bir de bu arkadas deist olmus .Eskiden müslümandı.Hayat ona çok saçma geliyor.Bu hayat marliyn monroeyi bile intihara sürüklemiş ben niye öldürmiyim kendimi falan diyor ..

Nedir la bu dengesizlik aq ?


 
dengesizlik mi? cevap bulabildin mi sen adama?


  • jadle  (23.06.16 08:49:35) 
Ben de benzer his&düşünceler içindeyim, yakınlarım dengesizlik&şükürsüzlükle itham edip yakında belamı bulacağımı söylüyor. Arkadaşa selamlar, yalnız değil ancak bir çözüm/cevap hicbir şey yok.


  • Sulfoxaflor  (23.06.16 09:31:53) 
sunset limited izlet ona


  • susuz koye hamam  (23.06.16 11:31:41) 
Baş edemediği bir sorunu var mı?
Hastalık, sevgili durumları?

  • premium hayat yan gel yat  (23.06.16 12:21:24) 
esasen normal olan bu arkadas. bazilari daha gec ulasiyor, cogunluk ise bu idrak seviyesine hic ulasamadan ölüp gidiyor.


  • kimse  (23.06.16 19:33:24) 
Hayatta zevk alacak cok sey var, bunlardan faydalanabilseydi bunlari dusunmeye vakti olmayacakti.


  • stavro  (23.06.16 19:41:39) 
İnsanın en önemli özelliklerinden biri kendi varlığını sorgulamasıdır. Yani arkadaşınızın durumu aslında olması gerekendir. Heidegger'in çok güzel bir kavramı vardır; (bkz: geworfenheit). İnsan hayatındaki her şeyi seçebilir yani kendini inşa eder fakat bunun başlangıcına indiğimizde bu dünyaya fırlatıp atılmıştır. Bu konuda tercih yapma şansına sahip değildir ve istem dışı olarak atılmışlığını sorgular.


  • elitist  (23.06.16 19:43:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.