[]

dizi tavsiyesi

game of thrones haftaya sezonu kapatıyor, orphan black sezonu kapattı, 12 monkeys'i syfy harcayacak gibi duruyor. vikings ve the walking dead'e daha çok var. dizisiz kaldım.

var mıdır önerebileceğiniz bilimkurgu temalı dizi? az bilinen ama acayip sürükleyici macera temalı dizilerden de olabilir.


 
the 100

second chance
  • komsu komsunun nickine muhtactir  (23.06.16 01:26:43) 
Utopia


  • meyve parcacikli kadin  (23.06.16 01:33:03) 
person of interest


  • KaraSakall  (23.06.16 01:33:38) 
şiddetle bron/broen dizisini tavsiye ederim.


  • ceceri  (23.06.16 01:35:17) 
yanlis anlamayin, laf sokma vs yok ama the 100 izleyen az insandan biriyim. o da cok bos zamanima geldi. inanilmaz sacma gidiyor, devasa bir potansiyeli harcamislar, yapmayin etmeyin. birakin bitsin su dizi. final dahi yapamayacaklar zaten, cip mevzusuyla gördügüm en dandik plotlar listesinde liderlige kosuyor.

ayni sey defiance icin de gecerli.

continuum ilk sezonunu izlemistim, gelecek vaad ediyordu, kalani getirmedim, 12 monkeys de seviyeyi düsürdü, eski olacak ama the 4400, heroes vs düsünür müsün? hos onlar da asmis degildi.

bilimkurgu olmasin dersen 10 numara dizilerim var. banshee aksiyonda bir numaram, oz efsane, house of cards ilginc, daredevil basarili produksiyon, hand denen mevzu ile supernaturale kaymasinlar asiri derece, biliyorum cizgi roman öyle diyor da cok cok absürtlesmez umarim, eskilerden prison breakin ilk sezonlari cok eglendirir. gene eskilerden soa efsane bence. güldürür de aglatir da. opie favori karakterimdi.
  • Silesius  (23.06.16 01:39:49) 
@silesius continuum'u bitirdim ben; yüksek potansiyelli bir diziyi 2. sezonda dibe vurdurdular. 3. sezonunun son 3 bölümünde iyi iş çıkardılar ama yine de kurtaramadılar diziyi.

12 monkeys'in düştüğü yer aşk meşk işlerinin devreye girmesiyle oldu. yoksa cevabı verilmeyen bir sürü soru var dizide.

utopia'yı harcadılar. yabancılar bu bilimkurgu işini anlamıyorlar. flashforward gibi diziyi de harcadılar zamanında.

soruma öneri katayım. ekim ayında frequency diye bir dizi başlayacak. filmi güzeldi, kelebek etkisi tarzında. diziden de umutluyum.
  • montauq  (23.06.16 02:01:33) 
  • paraboks  (23.06.16 02:02:41) 
@montauq, senin soruna cevap yazayim derken senden daha cok bilgi aldim. Eger dedigin gibi iki dizinin de yüksek potansiyelini harcadilarsa cok yazik olmus. The 100 baya kötü derken tam bunu kastediyordum.

Bu arada black mirror de scifi kategorisinde aniliyormus, onu diyeyim bari. Bana da ayni soru icin man in the high castle, sense8, knihts of sadonia önerilmisti. Ama izlemedigimden cevaplamayayim dedim bunlarla.

Suraya göz atmak isteyebilirsin. www.reddit.com
  • wiillii  (23.06.16 03:46:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.