[]

Bu yaz avrupa turu yapmam lazım

Tüm yıl dedim ki yazın sırt çantamı alıp çıkacağım bir yerlere.
Öyle plansız düşündüm ki hala bir planım yok. Ama çıkmazsam ölürüm. Kendimi sokaklara atmam lazım.

1000 Euro civarı param var. 15 - 20 gün kadar gezeyim diyorum.
Ama burada ince hesap başlıyor. Nereler? Kaç şehir? Interrail bileti mi, uçak mı, otostop, otobüs gibi alternatifler mi?

Ayıptır söylemesi yeşil pasaportum var. Haritayı açtım da, önceden şu yerleri işaretlemişim: "Budapeşte > Viyana > Prag > Hamburg? > Amsterdam > Brugge" gibi bir şey yaptım ama bu para yeterli olur mu bilmiyorum ulaşım, yemek ve barınma dahil. Mümkün olan en ucuz şekilde yapmayı planlıyorum. İspanya tarafına da gitmeyi çok istiyorum ama uzak kalıyor ve param yeter mi bilmiyorum. Deneyimliler küçük bir akıl verebilir mi?

 
ben arabayla sahilden nerdeyse tum avrupayi dolandim. bi cadir bir uyku tulumu ve bagajin aldigi kadar ivir zivir konserve ile cikmistim. cadir cok isime yaradi, iki uc gunde bir yol ustundeki herangi bir otele girip dus aldim sadece. giderken intiharin esigindeydim, geri dondugumde attigim adimdan zevk alan bir adama donustum, tabi sonra dondugun yerin turkiye oldugunun farkina varinca bu mutluluk uzun surmuyor. benimki uzun surdu (3 ay kadar), detaylari ve spesifik sorularini cevaplayabilirim. eger icinde gezmek dolanmak varsa her turlu gezer edersin. benim yolda belde arabaya doldurdugum otostopcularin haddi hesabi yok. bircoguyla hala gorusup ediyorum. git guzel kardesim. git gezin. yeterki su sinirdan disari adimini at.

benim duyuruya verilen cevaplar isine yarar belki (git: 905067)
  • hailtothethief  (23.06.16 00:49:58) 
Merhaba. Link veremiyorum ama benim duyurulara da bir göz atın derin. Basond un özelden yazdıklarını da yollayabilirim izin alıp.


  • ikcı  (23.06.16 00:53:39) 
Sana bir ipucu vereyim, buradan Selanik'e otobusle git. Oradan sonrasin icin ucak kullan interrail falan ugrasma, Yunanistan'dan sonrasi sana kalmis. Daha fazla ipucu da veririm. Gormek istedigin yerleri netlestirdiginde haber ver.
O parayi da sakin bask bir seye hacrama fikrini degistirip. Git gez.

  • stavro  (23.06.16 01:02:37) 
hamburgu boşver
almanyada bi yere gideceksen berlin'e git
otostopla gezersen para yetebilir. hostel bakacaksın bir de ucuz yollusundan.
  • cekilmis gayfe  (23.06.16 01:02:47) 
blablacar ve couchsurfing sizin için ideal olabilir.
turkiye-yunanistan-hirvatistan-italya-fransa yapılabilir.

  • for the record  (23.06.16 07:53:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.