[]

pantolon daralttirma

Iyi aksamlar sevgili duyurucular. Simdi elimizde bir tane khaki pantolon var, rengi her sei cok guzel ama kilo vermemden dolayi su an baya bol gelmekte. Bunu terziye daralttirabilir miyiz acaba? Merak ettigim konu bu. Super olmasini istemiyorum ama haliyle tum pantolonu fitlestirmek mumkun mudur? Cevaplari bekliyorum, cok tesekkur ederim. :))




 
yetenekli bir terzi ise mümkün tabii.


  • dead and broken  (22.06.16 22:44:54) 
Yep mümkün paça yanlar falan her yeri ayarlar


  • all girls dream  (22.06.16 22:46:26) 
Mümkün lakin su ana kadar belki 10 pantolon daralttirdiysam 1 2 tanesi guzel oldu. Terziler pek beceremiyor genelde.


  • anily  (22.06.16 23:36:55) 
eğer çok daraltma yapacaksa, bel dışında yanlardan da alması gerekir. Yoksa götünde ters bir v oluşuyor. Pantolon yukarı doğru topluyor. Yan dikişleri kotlardaki gibi özellikli dikişse kimse girmiyor, ama normal dikişse alırlar.


  • PoscheN  (23.06.16 10:04:09) 
mümkün tabii ama dendiği gibi yetenekli bi terzi... terziler de berberler gibi tamam abi olur abi yaparız abi der sonra bok ederler bazen. o yüzden bildik bi yere götür ne istediğini de adam akıllı anlat derim.


  • bay b  (23.06.16 10:14:12) 
Mümkün ama öyle bel daraltmaya, paça kısaltmaya benzemiyor. Komple söküyor pantalonu. Tahminin 50-60 dan aşağı istemezler ve pantolunun içine etme ihtimali de yüksek.

indirimleri kovalayıp arzuna göre yeni pantolan al bence.
  • kint  (23.06.16 10:36:01) 
Pantalon 200 liradan ucuzda değmez, hem para alırlar, hem içine ederler, hele bir de khaki gibi yanları cepli, rahat kesim falansa, klasik kesime çevirir, tüm rahatlığı gider
birine hediye edip, yenisini alman senin için daha iyi
ben bütün pantalon ve gömleklerimi öyle yaptım.
  • Corc  (23.06.16 10:53:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.