[]

yurtdışı seyahat için hangi büyüklükte çanta alayım?

pazartesi gidiyorum daha çanta yok ortada. hostellerde kalacağım 2 haftalık bir avrupa seyahatim var. kaç litrelik çanta yeterli olur?

40 yeter mi? ya da 50?


 
47,33 ideal.


  • celeron 300a  (22.06.16 22:33:37) 
böyle abuk subuk sorular soruyosun sonra rencide olunca da ağlıyorsun asdfasdf
senin eşyaların hangisine sığarsa onu al tamam mı aslan parçası. biz ne bilelim senin eşyalarının hangisine sığacağını?
yazmayım yazmayım dedim de yok böyle olmuyor.
  • cekilmis gayfe  (22.06.16 22:44:14) 
50 nedir yahu insan taşıyacak onu (:
32.

  • neyleyim  (22.06.16 23:27:00) 
Decatglon'dan adam akıllı sırt sistemi olan 40 lite bir sırt çantası ve yanına birde 20 litrelik çanta en güzeli. Büyük çanta otelde küçük çanta sırtta. Havaalanı, otel ulaşımı hepsi büyük çantada en kullanışlı sistem budur.


  • yasasin yemek yemek  (22.06.16 23:37:57) 
gittigin yer yagmurlu ise, mont/ yamurluk, +5 yapar. ben 90la gezen adamim, zaten 40 günlük cantam. 5 sweatshirt attim mi yarisi doluyor zaten hacimce.

siz 40la nasil geziyorsunuz beyler?
  • wiillii  (23.06.16 00:56:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.