(8)
Sene ortasında Netten Brüt'e maaş değişikliği
Merhaba,çalıştığımız şirket netten brüte geçme kararı almış. Önümüzdeki aydan itibaren. Bu beni nasıl etkileyecek ? maaş direk düşecek herhalde değil mi ?
Merhaba,
çalıştığımız şirket netten brüte geçme kararı almış. Önümüzdeki aydan itibaren. Bu beni nasıl etkileyecek ? maaş direk düşecek herhalde değil mi ?
0
vergiyi devlete senin adına ödeyecekler
brütten düşecekler
firma sana net verdiğinde vergiyi ödüyordu.
verginin yüksek oldugu zaman firmaya kaciyordu
artik sana kacacak.
0
Senenin ortasından sonuna doğru maaşın düşmeye başlayacak. Brütün yüksekse kaybın çok olur.
Nette netten brüte diye aratırsan hesaplama ve vergi kesintilerini gösteren siteler var. daha net fikir yürütebilirsin.
0
kartallar yuksek ucar
(
22.06.16)
net ne alıyordun, brüt ne alacaksın? hesabını yaparız.
0
www.hukuki.netKonu tartışılmış, ciddi bir sıkıntı bu. Tazminatınız çoksa çıkmayı bile düşünebilirsiniz.
0
Teşekkürler arkadaşlar. Tazminat falan yok daha gireli 9 ay olduydu. Açıklama yapıyorlar, zarar etmeyeceksiniz merak etmeyin diye.
Aslında firma iyi. Kötü niyetli yapacaklarına ihtimal vermiyorum. Ama yine de merak ettim.
0
Kısa vadede zarar etmesen de uzun vadede zarar edeceksin.Devlet asgari ücrete bir zam yapıyor hooop herkesde kesintiler artıyor.
0